Francesco Totti a téma

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2007.06.05. 23:11
Címkék

Bármilyen furcsa, az olaszok litvániai fellépése előtt a vendégek táborában a legfőbb beszédtémát egy, a mérkőzéstől távol maradó játékos szolgáltatja. Természetesen Francesco Tottiról, a válogatottságot a 2006-os világbajnokság után ideiglenesen lemondó római játékosról van szó, aki két napja úgy fogalmazott: „A nyári szabadság után beszélek Roberto Donadoni szövetségi kapitánnyal a folytatásról. Készen állok, hogy a fontosabb meccsekre visszatérjek.”

A nyilatkozat utolsó paszszusát egyesek – például Marco Materazzi – értetlenül fogadták, és a média ferdítésére gyanakodtak, mások azonban nem voltak ilyen jóhiszeműek, és felháborodással reagáltak Francesco Totti szavaira.

„Nem akarok feszültséget szítani, de ha valakinek fontos az azúrkék mez, annak mindig elkötelezettnek kell lennie, nem csak a fontos meccsek alkalmával – háborgott Gianluca Zambrotta. – Ha jó a csapatszellem, azoknak a játékosoknak köszönhető, akik itt vannak az együttesben, nem pedig azoknak, akik távol maradtak.”

Utóbbi mondat egyben üzenet is a 30 éves csatárnak, aki az újságíróknak nem győzte hangsúlyozni, milyen nagyszerű társaság alkotja az olasz válogatottat. Saját honlapján Totti így kommentálta a személye körül kialakult rendkívüli érdeklődést: „Éppen családi nyaralásra készülök, nem értem, miért rám figyel a média ahelyett, hogy a szerdán pályára lépő gárdával foglalkozna.”

Ugye, ha valakinek fontos az azúrkék mez…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik