Még mindig fontos a győzelem

Á. L.Á. L.
Vágólapra másolva!
2007.11.20. 23:21
Címkék

A görög válogatott szövetségi kapitánya, a német Otto Rehhagel kedd este villám-sajtótájékoztatót tartott, amelyen három kérdés erejéig válaszolt az őt faggató újságíróknak a magyarok elleni Eb-selejtező apropóján.

Az önök szempontjából van-e még tétje a szerda esti Eb-selejtezőnek?

Természetesen, mindemellett örülök, hogy immár nem kötelező számunkra a három pont megszerzése, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne akarnánk győzni – felelte Otto Rehhagel, a görög válogatott szövetségi kapitánya. – A Málta elleni mérkőzést is már a jövő nyári Eb-döntőre való felkészülés jegyében játszottuk le, és ez a találkozó is ebbe a sorba illeszkedik.

Kényszerpályán mozog, hiszen meglehetősen sok sérültje van a görög válogatottnak. Fontos-e önnek, hogy a szerda esti mérkőzésen olyan játékosokat is bevessen, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak?

Szándékaim szerint lehetőséghez jut majd egy-két, korábban valóban háttérbe szoruló futballista, de számomra a győzelem fontos. A Málta elleni összecsapáshoz képest két változtatás biztosan lesz a csapatban, Trajanosz Dellasz és Vaszilisz Toroszidisz sérülés miatt nem játszhat.

Mire számít a magyar válogatottól?

Ellenfelünk legutóbb Moldovában három nullára kikapott, így a játékosok nyilván szeretnék bizonyítani, hogy az az eredmény nem tükrözi a valóságot. Azt gondolom, éppen ezért támadólag lép majd fel a magyar együttes. Az önök válogatottjának elsősorban stabilizálnia kell a saját stílusát, hogy a következő világbajnoki selejtezősorozatot sikerrel vívja meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik