Rosszkor van az Afrika-kupa

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2007.12.07. 23:33
Címkék

Elégedetlenségének adott han got az Afrikai Nemzetek Kupája hagyományos téli időpontjával kapcsolatban Avram Grant, a Chelsea izraeli menedzsere. A szakember véleményén nem csodálkozhatunk, hiszen a londoni klub számára jelentős érvágást jelent az afrikai légiósok – többek között az elefántcsontparti Didier Drogba – nélkülözése jövő év elején.

„Angliában mindenki örülne, ha a jövőben nem szezon közben rendeznék meg az Afrika-kupát – magyarázta Avram Grant. – Tisztában vagyok vele, hogy nem rajtam múlik a döntés, de el kell gondolkodnunk ezen. Amikor a kontinenstornát kitalálták, nem játszott ennyi afrikai futballista Európában, manapság viszont már egyre többen vannak szerte a földrészen. Én nyárra tenném a tornát, hiszen ez lenne a klubok és a labdarúgók érdeke.”

Avram Grant arról is beszélt, hogy Didier Drogba sérülése ügyében az orvosok mielőbbi műtétet javasoltak, a csatár azonban játszani akart. Mára annyira súlyossá vált a helyzete, hogy a beavatkozás elkerülhetetlen – igaz, Didier Drogba ennek ellenére sem akar kés alá feküdni, mert mindenképpen szerepelni akar hazája válogatottjában az Afrika-kupán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik