Sörnyitóval, bicskával dobáltak

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2007.12.09. 23:14
Címkék

Nem végezhetett el kirúgást Iker Casillas, a Real Madrid kapusa az Athletic Bilbao elleni bajnokin anélkül, hogy a hazai szurkolók ne próbálták volna különböző tárgyakkal eltalálni. A környékén landoló csecsebecsékből akár egy vegyesbolt árupolcait is fel lehetne tölteni: repült a lelátóról üdítőspalack, kartondarab, sörnyitó, de a televíziós felvételek tanúsága szerint még kisbicska is (a mérkőzés előtt a bilbaói drukkerek a csapat autóbuszát is megdobálták).

„A San Mamés Stadionban mindig pokoli a hangulat, a kapusok különösen ki vannak téve a veszélynek a bedobált tárgyakkal szemben - jegyezte meg mosolyogva a szombat késő esti meccsen rendezett „célbadobó versenyt” egy – szerencsére sérülést nem okozó – találattal megúszó Iker Casillas. – Az viszont tagadhatatlan, hogy a játékosok hajigálása meglehetősen furcsa módja a szurkolásnak.”

Iker Casillas dicséretére legyen mondva, hogy a Ruud van Nistelrooy góljával 1–0-ra megnyert bajnokin a szurkolók folyamatos „zavaró” tevékenysége ellenére is a mérkőzés legjobbja volt, többször is hatalmas bravúrral mentette meg csapatát a góltól.

Az esti Atletico–Getafe (1–0) meccs kétes szenzációt hozott: a négy piros mellett tizenegyszer nyúlt a sárga laphoz a bíró.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik