Távoznak az afrikaiak

D. L.D. L.
Vágólapra másolva!
2008.01.08. 12:28
Címkék

A DVTK-Borsodi régi és új futballistái hétfőn kezdték meg a munkát. Nem töltöttek túlságosan sok időt a stadionban, délben már Rókabérc felé vették az irányt, ahol az alapozás futórészét végzik el a keret tagjai Vágó Attila vezetőedző irányításával. A kapusok nem tartottak velük, ők Diósgyőrben készülnek Veréb Györgygyel.

A szurkolókat természetesen a változások érdeklik a leginkább. Noha Vágó Attila vezetőedző igényt tartott volna néhány afrikai labdarúgóra, biztosra vehető, hogy nem tér viszsza a DVTK-hoz Bodiong Christian Ebala (ő ugye Újpesten edz), Stephane Roger, Ngam Peguy, Halidou Douva (a legismertebb diósgyőri légiósnak még nincs csapata, Afrikában várja sorsa alakulását), P. Carr Victor, Joseph Papson Kanga, Arouna Baba Pele és Bessong Libiih Leo Steve. A hazaiak közül szabadlistára került Szalma Pál, Fodor Marcell, Rebecsák Szilárd és Vámosi Csaba. A klub irányítói érzékeny veszteségként könyvelik el, hogy Sipeki István és Katona Attila is távozott. A középpályás egy görög harmadosztályú klubhoz, a Panahaikihoz szerződött, a védő pedig Vietnamban, Gálhidi György csapatánál folytatja.

De vannak új játékosok is. Sebők Vilmos legutóbb Zalaegerszegen szerepelt, Pintér Zoltán Sopronból tért vissza Diósgyőrbe, Mogyorósi József pedig a Budapest Honvédtól igazolt másodszor is a pirosfehérekhez. Az edzőtáborba elutazott Honma Kauzo (Pápa, Szeged) és Szélpál Tamás (Szeged) is, ők már aláírtak a DVTK-hoz.

Bereczky István, a klub egyik tulajdonosa érdeklődésünkre elmondta, várható még külföldi futballisták érkezése, leginkább három csatárt és két középpályást szeretnének szerződtetni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik