Most a kupa a legfontosabb

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2008.03.07. 23:29
Címkék

Korábban azt mondták, Frank Lampard és Michael Ballack nem lehet egyszerre a pályán a Chelsea-ben. Szerdán, az Olympiakosz ellen mindketten kezdők voltak, a csapat pedig három nullára győzött. Ezek szerint mégis elférnek egymás mellett?Korábban azt mondták, Frank Lampard és Michael Ballack nem lehet egyszerre a pályán a Chelsea-ben. Szerdán, az Olympiakosz ellen mindketten kezdők voltak, a csapat pedig három nullára győzött. Ezek szerint mégis elférnek egymás mellett?

Természetesen. Számomra sohasem jelentett gondot, ha Lamparddal együtt szerepeltem, és hogy ez tényleg nem hátráltatja a csapatot, éppen a szerdai BL-meccs mutatja a legjobban. Mindketten gólt szereztünk.

A BL-negyeddöntő nyolc csapata közül legalább három, de valószínűleg négy angol lesz: örülne, ha a Chelsea a következő körben valamelyik bajnoki riválisával kerülne össze?

Nem igazán. Szerintem a BL-ben éppen az a jó, hogy más országok nagyszerű csapataival találkozhatunk, így szívesebben venném, ha nem a Premier Leagueegyüttesek valamelyikével sorsolnának össze bennünket. Persze ha meg akarjuk nyerni a sorozatot, az angolokat is felül kell múlnunk.

Ön hozta szóba a témát, adódik hát a kérdés: elég erős a Chelsea ahhoz, hogy megszerezze a trófeát?

Látok annyit a mostani gárdában, hogy képes legyen az első helyre is befutni. Tapasztalt játékosokból áll a csapat, éhesek vagyunk a sikerre, és tudunk is nyerni. De a BL-döntő még messze van, most az a fontos, hogy meccsről meccsre átmentsük a jó formánkat. Egyelőre a következő találkozóra, vagyis a Barnsley elleni FAkupa-mérkőzésre kell ráhangolódnunk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik