Egy milánói vacsora története

CS. P.CS. P.
Vágólapra másolva!
2008.04.04. 00:59
Címkék

Első kép: két kopasz, kissé pocakos úriember menet közben beszélget parkoló autók között, a háttérben göndör hajú férfi telefonál.

Második kép: a két kopasz úr egy étterem bejáratához érkezik, a páros az ajtóban megáll.

Harmadik kép: a kopaszok már odabent, majd a még mindig bőszen mobilozó, bőrkabátos, göndör hajú férfi is belép utánuk a helyiségbe.

A két kopasz úriember nem más, mint Adriano Galliani, a Milan alelnöke és Ernesto Bronzetti, a piros-feketék átigazolásait intéző ügynök, a telefonját szorongató göndör hajú férfi pedig Roberto Assis, Ronaldinho testvére, egyben képviselője. A képsort a La Gazzetta dello Sport közölte csütörtöki számában, és a leleplező fotók kapcsán azonnal megkezdődött a találgatás a három ember találkozójának lehetséges témájáról.

Bár Ricardo Oliveira, a kölcsönben a spanyol Real Zaragozában szereplő Milancsatár is Roberto Assishoz tartozik, a játékosügynök vélhetőleg nem miatta érkezett a lombard városba. Mint bizonyára kitalálták, a feltételezések szerint a vacsora során Ronaldinho jövője állt a beszélgetés középpontjában.

A Barcelona brazilját állítólagos sérülése miatt az utóbbi időben még a katalánok keretében sem találjuk meg, így a FIFA átigazolási szabályzatának egyik paragrafusa alapján nemrégiben felvetődött a lehetőség, hogy a futballista – fivére segítségével – kivásárolja magát érvényes szerződéséből. Akárhogy is, Ronaldinho a jelek szerint minél hamarabb távozna a Barcelonából, és ha azt nézzük, hogy Silvio Berlusconi klubelnök nagy tisztelői közé tartozik, a Milan jó választásnak tűnhet. Csökkenti ugyanakkor az üzlet létrejöttének esélyét, hogy az utóbbi időben éppen Berlusconi utalt többször arra, már nem szerepel az álmai között a légiós megszerzése.

Persze ha figyelembe veszszük, hogy a játékos becsült ára egy év alatt 60 millió euróról 20 millióra zuhant, már nem is olyan abszurd ötlet a támadó szerződtetése. Mindenesetre valószínű: nem ez volt az utolsó vacsora.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik