Siker a szép jövőért

V. G.V. G.
Vágólapra másolva!
2009.05.23. 23:58
Címkék

„Azt írják a lapok, hogy hü lye, aki ránk fogad” – jelezte Tőzsér Dániel, hogy a szombati Belga Kupa-döntő beharangozóiban egyik helyi újság sem fut tiszteletköröket csapata, a Genk előtt.

A keret másik magyarja, Tóth Balázs az elődöntőben kapott sárga lapja miatt eltiltását tölti, ezért el sem utazik Brüsszelbe. Tőzsér csalódott fejcsóválással adta a tudtunkra, hogy várhatóan csak a kispadon jut számára hely, holott szépszámú rokonságot invitált Belgiumba, hogy megnézze az egyfelvonásos döntőt.

„Rettenetes szezonnak értünk a végére, nyolcadik helyünk óriási csalódás – sajnálkozott a magyar légiós. – Nekem sem úgy ment ajáték, ahogyan szerettem volna, de rengeteg furcsasággal kellett szembesülnöm. Pédául volt, hogy egymás után két meccsen gólt szereztem, aztán se szó, se beszéd, kihagytak a csapatból. Elfogadom, ez van, de megszokni nem tudom, és alighanem nem is akarom. A bevétel és a nyári átigazolások szempontjából sem mindegy, milyen eredményt érünk el. Fogalmazhatok úgy is, ezen az egy meccsen múlik a jövőnk. És bármit is írnak az újságok, szerintem jobbak vagyunk ellenfelünknél – erre még fogadni is mernék.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik