Lyon: lecsaptak a Real által kinézett Higuaínra

Vágólapra másolva!
2006.11.21. 12:28
Címkék
A francia bajnoki címvédő Olympique Lyon spanyol lapértesülések szerint nagyon közel áll a River Plate argentin születésű, de francia válogatott keretben számításba vett 18 éves tehetség, Gonzalo Higuaín (képünkön) szerződtetéséhez.

A dolognak az ad külön pikantériát, hogy a River Plate tehetsége hetek óta a spanyol Real Madrid egyik kiszemeltje, a királyi csapatnál tervbe vett és megvalósítás előtt álló fiatalítás egyik legfőbb letéteményese.

A két együttes - mármint a Real Madrid és a Lyon - ma este a Bajnokok Ligájában méri össze erejét. Miközben szinte mindenki biztosra vette, hogy a Real megszerzi a játékost - bár a River egyelőre visszautasította a spanyolok eddigi ajánlatait, csak idő kérdése volt, meddig teszi még ezt -, derült égből a villámcsapásként jött a mostani hír, legalábbis a spanyol klubnak.

A Roberto Carlos-utódnak tartott 18 éves brazil válogatott balhátvédet, Marcelót már megszerezték a királyiak, akik igényt tartanak a Redondo-utódként kikiáltott 20 éves argentin Fernando Rubén Gagóra is, akihez viszont a Boca Juniors ragaszkodik, egyelőre.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik