Bemutták a Ronaldinho-kollekciót

Vágólapra másolva!
2006.11.22. 15:39
Címkék
A Nike Barcelonában mutatta be új, Ronaldinhóról elnevezett kollekcióját, amellyel minden idők egyik legnagyszerűbb és leginspirálóbb játékosát kívánja ünnepelni. A katalánok brazil klasszisa a saját maga által - is - tervezett cipőt a szerda esti Bajnokok Ligája mérkőzésen, Szófiában, a Levszki ellen húzza fel először élesben.
Profi játékos, profi beállás
Profi játékos, profi beállás
Profi játékos, profi beállás
Profi játékos, profi beállás

E kollekció a cég és Ronaldinho hosszú távú együttműködésének eredményeként született meg és a brazil aranylabdás előtt játékosként és emberként is tiszteleg.

A közös munka révén a tervezők bepillantást nyerhetettek Ronaldinho életébe, személyiségébe és játékstílusába, így a világbajnok futballista útmutatásai alapján fejleszthették ki a termékeket.

A kollekcióban egy új futballcipő (a Tiempo Ronaldinho), a pályán és a pályán kívül használható ruhák, valamint új kiegészítők találhatók.

A Ronaldinho-kollekció a sportszergyártó márka első olyan kollekciója, amelyet egy labdarúgóval közösen terveztek. A legendás Michael Jordan, Tiger Woods és LeBron James után most már Ronaldinho neve, mint márkanév is szerepel a termékeken.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik