David Beckham újabb szereplése csapatában továbbra is bizonytalan

Vágólapra másolva!
2007.07.24. 12:16
David Beckham nagy valószínűsséggel kihagyja csapata, a Los Angeles Galaxy következő mérkőzését a mexikói Puchuca ellen. Az ok ugyanaz, mint korábban: a játékos sérült bal bokája további pihenésre kényszeríti.
David Beckham amerikai pályafutása nem kezdődik valami jól...
David Beckham amerikai pályafutása nem kezdődik valami jól...
David Beckham amerikai pályafutása nem kezdődik valami jól...
David Beckham amerikai pályafutása nem kezdődik valami jól...

A - szurkolók számára rossz - hírt a csapat edzője, Frank Yallop erősítette meg a sajtónak.

Bár Beckham, még ha tizenkét percet is, de játszott a Galaxy Chelsea elleni mérkőzésén, bár maradandót nem nyújtott. Ehhez egyrészt az idő is kevés volt, másrészt a sérült testrész is akadályozta.

„Ma egyáltalán nem edzett, és a holnapi tréning is kérdéses számára – nyilatkozta Yallop egy hollywoodi sajtókonferencián. - Rendes jégkezelést és masszázst kap, és várjuk a duzzanat apadását. A bokája még feszül, bár a múlt héten már javulást állapítottak meg az orvosok.”

„Holnap meglátjuk majd, és ha tényleg javul a sérült testrész állapota, akkor bármi lehet. Ennek ellenére úgy gondolom, a hétvégén még számolni kell neki a pihenéssel.”

Az LA Galaxy kedden fogadja a Pachuca csapatát a Home Depot Centerben, ami egyben számukra az idei SuperLiga nyitómeccse is, csütörtökön pedig a Los Angeles Coliseumban az ugyancsak mexikói Guadalajara gárdájával meccsel.

„Úgy gondolom, nélküle is elég erősek leszünk” - zárta le a nyilatkozatát bizakodóan Yallop.

A SuperLiga, melynek győztese egymillió dollárral lesz gazdagabb, egy nyolccsapatos viadal egyrészt négy USA-beli csapattal a Major Soccer League-ből, és másik négy mexikói élcsapattal.

Beckham a kupa legmagasabban jegyzett játékosa és egyben fő közönségvonzó látványossága is, de mivel a Galaxy hosszabb távra tervez vele, így szereplése bizonytalan.

„Szeretnénk, ha David százszázalékosan felépülne – nyilatkozta Alexi Lalas, az észak amerikai klub elnöke. – Lesznek meccseink jövő héten, egy hónap múlva és öt év múlva is. David Beckhamet pedig mindenki szeretné minél tovább látni.”

A spanyol Real Madridtól érkező Beckham 32,5 millió dollárért öt évre írta alá a los angelesi csapathoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik