Döntetlen az újpesti rangadón, Bodor gólt lőtt a Rodában - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2011.04.11. 09:22
null
Abou Diaby szerezte az Arsenal vezető gólját Blackpoolban (Fotó: Action Images)
Címkék
Jó napjuk volt a nagycsapatoknak vasárnap Európa nagy futballbajnokságaiban. Az Arsenal magabiztosan nyert idegenben a Blackpool ellen, győzött a Juventus és a Milan is, míg a Leverkusen újabb sikerével már a Dortmund nyakán liheg. Magyar részről Bodor Boldizsár gólt szerzett a döntetlent játszó Rodában, míg Rudolf Gergely gólpasszal vette ki részét a Bari pontszerzéséből.

A labdarúgó NB I 22. fordulójának vasárnapi rangadóján a DVSC-TEVA hiába vezetett kétszer is az Újpest otthonában, a lila-fehérek Jarmo Ahjupera révén mindkétszer egyenlíteni tudtak, így továbbra is várat magára a címvédő első szezonbeli vendégsikere.

ÚJPEST–DEBRECEN 2–2 (ÖSSZEFOGLALÓ ÉS ÉRTÉKELÉS)
(A Sport Tv felvétele)

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában az Arsenal 3–1-re győzött idegenben a Blackpool ellen.

BLACKPOOL–ARSENAL 1–3

Döntetlennel (1–1) ért véget a Bari–Catania olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzés a Serie A 32. fordulójában. Rudolf Gergely nagy szerepet játszott a hazaiak pontszerzésében, mert Gazzi gólja előtt a magyar válogatott támadója végezte el a szögletet.

BARI–CATANIA 1–1

A Fiorentina sem tudta feltartóztatni az AC Milant: az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság listavezetője 2–1-re győzött Firenzében.

FIORENTINA–MILAN

0–1, Seedorf

0–2, Pato


1–2, Vargas


A Juventus kétszer is hátrányban volt a Genoa ellen, azonban remek második félidei játékának köszönhetően fordítani tudott, és nyert 3–2-re.

JUVENTUS–GENOA 3–2

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 30. fordulójában Bodor Boldizsár góljával még 1–0-ra vezetett a Roda a Twente ellen, de az éllovasnak egy büntetővel sikerült egyenlítenie.

TWENTE–RODA 1–1

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 29. fordulójában a Bayer Leverkusen hazai pályán minimális különbséggel nyert a St. Pauli ellen, és így öt pontra megközelítette az éllovas Dortmundot.

LEVERKUSEN–ST. PAULI 2–1


Ritkán látható nagy gólt lőtt szabadrúgásból Juninho Pernambucano, az al-Gharafa játékosa az al-Szadd elleni katari bajnoki mérkőzésen. A brazil zseni klubja harmadik találatát jegyezte.

JUNINHO ZSENIÁLIS BOMBÁJA

A női kézilabda KEK-elődöntő első mérkőzésén a Ferencváros szenzációs, 31–27-es győzelmet aratott a Metz otthonában. A szünetben már öt találattal vezetett Elek Gábor csapata, amely a második játékrészben tízzel is meglépett francia riválisától. A négygólos győzelem azonban így is bravúrosnak mondható.

ÚJABB FRADI-BRAVÚR A KEK-BEN

A magyar jégkorong-válogatott jelenleg 29 fős keretében három kapus szerepel: Bálizs Bence, Hetényi Zoltán és Szuper Levente. Az NSO Tv stábja villámkérdések segítségével mutatja be őket, így kiderül, hogy Szuper Levente néha Wayne Gretzkynek érzi magát, Hetényi sharksos sapkában is a Columbus Blue Jacketsnek szurkol, Bálizs Bencének pedig a Starsky és Hutchról is a jégkorong, de legalábbis csapattársa, Hajós Roland (becenevén Hutch) jut eszébe!

BEMUTATKOZIK A VÁLOGATOTT – A HÁLÓK ŐREI

Bizarr baleset történt a Formula–1-es Malajziai Nagydíjon. A Renault-nál versenyző Vitalij Petrov az egyik kanyarban kicsúszott a pályáról, majd a bukótér megdobta az autót. Amint földet ért, a kormány kijött a helyéről, és az orosz pilóta kezében maradt. Szerencsére nagyobb probléma nem történt, mert a Renault egy hungarocell hirdetőtáblának ment neki, mielőtt megállt.

PETROV BALESETE
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik