Padlón a Bestia, Dzsudzsák-gólpassz, Fradi-iksz - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2011.05.02. 10:59
null
A Wolverhampton pontokat hagyott Birminghamben (Fotó: Action Images)
Címkék
Nem a Ferencváros napja volt a vasárnap. A labdarúgócsapat ugyan egy elképesztő öngólnak köszönhetően végül pontot mentett a DVSC-Teva ellen, a női kézisek büntetőkkel kikaptak a Debrecentől a bajnoki elődöntő harmadik meccsén, így nem jutottak be a fináléba. Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Milan hazai pályán legyőzte a Bolognát, így már csak egy pont kell neki a scudetto megszerzéséhez, míg Hollandiában hiába nyert a PSV a Vitesse ellen – Dzsudzsák Balázs mesteri gólpasszt jegyzett –, biztosan lemondhat a bajnoki elsőségről. Angliában az Arsenal–Manchester United rangadót egy okos és pontos lövés döntötte el, a Liverpool pedig könnyedén megverte a Newcastle Unitedet.

A labdarúgó NB I 26. fordulójának vasárnapi mérkőzésén a Ferencváros hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a DVSC-Tevával. A hazaiak a 84. percben eső Mirszad Mijadinoszki-öngóllal egyenlítettek Adamo Coulibaly 56. percben szerzett találatát követően.

FERENCVÁROS–DVSC-TEVA 1–1
BORZALMAS EZ AZ EREDMÉNY – BALOG ZOLTÁN

A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában a PSV 2–1-re legyőzte hazai pályán a Vitesse-t. A második eindhoveni gól előtt a magyar válogatott Dzsudzsák Balázs remekül adott be a bal oldalról, passza után pedig Marcelo bólintott a jobb felső sarokba.

PSV–VITESSE 2–1

Aaron Ramsey lapos, pontos, jobb alsó sarokba tartó lövésével az Arsenal 1–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 35. fordulójának rangadóján. A londoniak így hat pontra megközelítették a listavezető „vörös ördögöket” három fordulóval a bajnokság vége előtt. Íme, Ramsey találata!

RAMSEY GÓLJA

A Liverpool könnyed, 3–0-s győzelmet aratott hazai pályán a Newcastle United felett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 35. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, míg a Birmingham City a 29. perctől emberhátrányban küzdve 1–1-es döntetlent játszott a Wolverhamptonnal. Most nézze meg a két meccs összefoglalóját!

LIVERPOOL–NEWCASTLE 3–0
BIRMINGHAM–WOLVERHAMPTON 1–1

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság első számú bajnokesélyese, az AC Milan Mathieu Flamini találatával minimális különbséggel megverte a Bolognát hazai pályán. A francia középpályás remekül kerülte meg védőjét, majd bár a kapus védte közeli lövését, a visszapattanó labdát már könnyen a kapuba pofozta.

MILAN–BOLOGNA 1–0

Vasárnap este az AS Roma 3–2-re nyert Bariban. A Roma csapatkapitánya, Francesco Totti szabadrúgásból és büntetőből is betalált, ezzel megszerezte 205. és 206. Serie A-gólját, és megelőzte az örökranglistán Roberto Baggiót – igaz, megszerezhette volna a 207.-et is, de 2–2-nél tizenegyest rontott. A meccs a 95. percben, Aleandro Rosi találatával dőlt el.

BARI–AS ROMA 2–3

Az Udinese hiába nehezítette meg a Fiorentina dolgát, a hazai csapat remek gólokkal 5–2-re – a firenzeiek hasonló különbséggel győzték le a DVSC-Tevát a Bajnokok Ligája 2009–2010-es szezonjában– nyert. A lila-fehérek vezető gólja és az udineiek első találata is parádésra sikerült, ugyanis Vargas és Pinzi is kapásból lőtte ki a bal, illetve a jobb felső sarkot. Parmában a hazai csapat 3–1-re legyőzte a Palermót, köszönhetően a szicíliai védelem ügyetlenkedésének és a kapus Salvatore Sirigu hibájának. Sirigu egy hátragurított labdát úgy lőtt bele a rátámadó Blerim Dzemailibe, hogy az a svájci csatárról a kapuba pattant.

FIORENTINA–UDINESE 5–2
PARMA–PALERMO 3–1

Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala 1–0-ra nyert hazai pályán a Rosztov ellen. A mindent eldöntő gólt az 57. percben a brazil világbajnok, Roberto Carlos lőtte büntetőből. A védő védhetetlenül bombázott a jobb felső sarokba.

ROBERTO CARLOS TALÁLATA

Hétméteresekkel jutott a női kézilabda-bajnokság döntőjébe a DVSC-Korvex a Ferencváros elleni elődöntő harmadik meccsén. A népligeti meccs után a főszereplők értékeltek az NSO Tv kamerája előtt.

KÖSTNER: AZ EZÜSTÖT SENKI SEM VEHETI EL TŐLÜNK!

Kunkli Tivadar kiütéssel győzött Bob Sapp ellen a Papp László Budapest Sportarénában rendezett K–1-gálán. Az amerikai botrányhős minden eszközt bevetett, még a bírót is ellökte, de Kunkli egy könyökössel eldöntötte a mérkőzést. Tekintse meg a mérkőzés legfontosabb jeleneteit!

KUNKLI KIÜTÖTTE SAPPET


A jégkorong-világbajnokság szombati játéknapjának legnagyobb meglepetését a norvég válogatott szerezte, miután szétlövésben 5–4-re legyőzte a jóval esélyesebb svédeket. A meccs után az NSO Tv a győztes csapatból a magyarul ugyan nem beszélő, de magyar származású Brede Csiszárral beszélgetett a találkozóról és természetesen a magyar gyökerekről.

A SVÉDVERŐ NORVÉGOK MAGYARJA
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik