Legia: Nikolicsot választották meg az ősz legjobbjának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.22. 16:27
Nikolics Nemanját választották meg az ősz legjobbjának a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ekstraklasa) szereplő Legia Warszawánál.

A magyar válogatott támadó – akit a legia.com mondjuk szerbnek ír – 38 mérkőzésen lépett pályára a lengyel klubban, és összesen 25 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját, a bajnokságbeli brillírozásának köszönhetően pedig a második helyen áll a hivatalos Aranycipő-versenyben, a dortmundi Pierre-Emerick Aubameyang mögött.

Nikolicsot 12 alkalommal választották meg a meccs legjobbjának a Legiánál, ezért egyébiránt három pont jár a háziversenyben, a másodikért kettő, a harmadikért egy.

A befejezetlen, FK Kukësi elleni találkozót nem vették bele a listába, amelyet végül 50 ponttal a magyar támadó nyert meg, megelőzve a 42 pontot gyűjtő Guilhermét. A brazil futballista hétszer lett a mérkőzés legjobbja, Nikolicson kívül csupán neki jött ez össze legalább négyszer az ősszel.a második helyen áll a hivatalos Aranycipő-versenyben, a dortmundi Pierre-Emerick Aubameyang mögött.

Nikolicsot 12 alkalommal választották meg a meccs legjobbjának a Legiánál, ezért egyébiránt három pont jár a háziversenyben, a másodikért kettő, a harmadikért egy.

A befejezetlen, FK Kukësi elleni találkozót nem vették bele a listába, amelyet végül 50 ponttal a magyar támadó nyert meg, megelőzve a 42 pontot gyűjtő Guilhermét. A brazil futballista hétszer lett a mérkőzés legjobbja, Nikolicson kívül csupán neki jött ez össze legalább négyszer az ősszel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik