Ligue 1: két meccsre kitiltották a PSG szurkolóit vandalizmusért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.07. 12:12
Két idegenbeli bajnokin is szurkolói támogatása nélkül lép pályára a francia élvonalbeli PSG labdarúgócsapata. Az Angers és a Metz stadionjában sem lesznek párizsi drukkerek, mivel a Francia Futball-liga (LFP) kitiltotta őket.

Az AS Monaco ellen múlt szombaton megnyert Ligakupa-döntőn (4–1) a párizsi drukkerek viselkedését vandalizmusnak titulálta a liga: a fanatikusok székeket téptek ki a helyükről a lyoni stadionban, illetve további rongálást követtek el. Az LFP rendelkezése szerint a PSG szurkolói nem mehetnek a csapat legközelebbi két idegenbeli bajnokijára, ráadásul a fővárosi klubnak meg kell fizetnie a keletkezett károkat is.Az AS Monaco ellen múlt szombaton megnyert Ligakupa-döntőn (4–1) a párizsi drukkerek viselkedését vandalizmusnak titulálta a liga: a fanatikusok székeket téptek ki a helyükről a lyoni stadionban, illetve további rongálást követtek el. Az LFP rendelkezése szerint a PSG szurkolói nem mehetnek a csapat legközelebbi két idegenbeli bajnokijára, ráadásul a fővárosi klubnak meg kell fizetnie a keletkezett károkat is.

A PSG a Monacóval harcol a bajnoki címért: a hercegségbeliek három pont előnnyel vezetik a tabellát 30 forduló elteltével.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik