Három topolyai az álomcsapatban, Lazetics fölényesen a legjobb edző

T. J.T. J.
Vágólapra másolva!
2024.05.31. 17:59
Zsarko Lazetics (Fotó: StarSport)
A szerb Szuperliga névadója, a Mozzart Bet sportszerkesztősége kihirdette a 2023–2024-es bajnoki idény álomcsapatát, amelybe három topolyai játékos is bekerült.

 

Az egész éves teljesítményt figyelembe véve a Topolyai Sport Clubból Nemanja Sztojics, aki a szerb válogatott tagjaként ott lehet a júniusban kezdődő németországi Európa-bajnokságon, a tizenegy gólig jutó Ifet Djakovac, valamint a bajnokságban tizenhatszor eredményes Alekszandar Csirkovics kapott helyet a legjobb tizenegyben, ahol rajtuk kívül még Alekszandar Jovanovics (Partizan), Alekszandar Varjacsics (lucsáni Mladoszt), Uros Szpajics (Crvena zvezda), Milan Rodics (Crvena zvezda), Hvang In Bom (Crvena zvezda), Adem Ljajics (Novi Pazar), Mirko Ivanics (Crvena zvezda) és Matheus Saldanha (Partizan) szerepel.

Az edzők esetében a zsűri úgy döntött, hogy a tizenhat csapat trénerét és csapatkapitányát szavaztatja meg, s a végeredmény fölényes topolyai sikert hozott, ugyanis a harminc szavazatból (az edző saját magára, a csapatkapitány pedig a saját trénerére nem szavazhatott) Zsarko Lazetics huszonegyet gyűjtött be. Nemcsak ez, hanem Albert Nadj szavai is hűen tanúskodnak arról, hogy a szakma milyen edzőnek tartja Lazeticset, a Partizan edzője ugyanis azt nyilatkozta, hogy ha bárki más ülne le a Topolya kispadjára, nem tudná megismételni azt, amit Lazetics tett. Sokat elmond Lazetics fölényéről, hogy a második helyen Vladan Milojevics, a Crvena zvezda vezetőedzője, Fedja Dudics, a kragujevaci Radnicski 1923 trénere, valamint Marko Szavics (Vozsdovac) osztozott – valamennyien három-három szavazatot kaptak.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik