Liga 2: négy gólt lőtt és élre állt a Csíkszereda

BOROS MIKLÓSBOROS MIKLÓS
Vágólapra másolva!
2024.08.10. 12:45
Fotó: Facebook/FK Csíkszereda
Két forduló után egyedül az FK Csíkszereda százszázalékos a román másodosztályban, a székelyföldi csapat idegenben aratott háromgólos sikert a Viitorul Pandurii felett.

A találkozót nem az ellenfél városában, Zsilvásárhelyen, hanem Szörényváron rendezték, így az FK már a szezon elején letudta leghosszabb, 520 kilométeres kiszállását. A helyszín miatt alig 50 néző előtt lejátszott mérkőzésen a csíkiak számára a vezetés megszerzése volt a legnehezebb, az első félidőben ugyanis két góljukat is les miatt érvénytelenítették. Közvetlenül a szünet előtt viszont Peter Gál-Andrezly estében a hálóba lőtt, a második félidőben pedig alig negyedóra alatt háromszor is betaláltak az FK játékosai, így a hazaiak szépítő gólja nem osztott-szorzott a végén.

Az FK anyaországi játékosai közül Hegedűs János, Kelemen Dávid, Torvund Alexander és Babati Benjámin kezdőként lépett pályára, utóbbi büntetőből gólt is szerzett. Makrai Gábor csereként állt be, Pintér Bence végig a kispadon maradt, Nagy Jánost pedig nem nevezték a találkozóra.

ROMÁN LIGA 2 
2. forduló
Viitorul Pandurii Targu Jiu–FK Csíkszereda 1–4 (M. Camara 90+4., illetve Gál-Andrezly 45+2., Babati 54. – 11-esből, Bakos 64., Dolny 69.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik