Nem ment át a Southampton orvosiján, marad a Feyenoordnál a válogatott kapus

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.08.28. 09:21
Justin Bijlow nem ment át a Southampton orvosiján, marad a Feyenoordnál (Fotó: Getty Images)
Nem ment át az angol élvonalba visszajutó Southampton orvosi vizsgálatán, ezért marad a holland élvonalbeli Feyenoordnál a nyolcszoros válogatott kapus, Justin Bijlow.

A Rotterdamban nevelkedő 26 éves kapus vasárnap már el is búcsúzott a Feyenoord-szurkolóktól, miután a holland klub megegyezett a Premier League-be visszajutó Southamptonnal, hogy az angol klub kölcsönveszi Bijlowt.

A kapus 18 évet töltött a kikötővárosiak kötelékében, ezért érthető volt, hogy számára és a drukkereknek is érzékeny volt a búcsú pillanata.

Noha a játékos is szeretett volna a Southamptonhoz csatlakozni és az átigazolásról meg is egyezett a két klub, Bijlow kedden Instagram-oldalán tudatta, hogy nem ment át az angol klub orvosi vizsgálatán és visszatér a rotterdamiakhoz.

„Kedves Feyenoord-szurkolók! 
Úton voltam a Premier League-be egy nagyon különleges múlt vasárnap után, amiért nagyon hálás vagyok nektek, felkészítettem magamat, hogy elhagyom a Feyenoordot. Nem volt könnyű és nem is ez volt az első választásom, de a karrierem érdekében meg kellett tennem.
Az orvosi vizsgálat viszont kimutatta, hogy a Southamptonnak más a véleménye egy régi sérülés kezeléséről, mint a Feyenoordnak. Teljesen fitt vagyok és ez (a sérülés) nem akadályoz, de tiszteletben tartom a southamptoni orvosi stáb véleményét.
Ezzel visszatérek Rotterdamba, a Feyenoordhoz. Nagyon erősen kötődöm a városhoz és a klubhoz. Továbbra is küzdeni fogok a Feyenoord és a holland válogatott kapujában” – írta Bijlow.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik