Ilyet se nagyon láttunk még: ápolás közben forrt fel az agyvize a csatárnak

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.09.08. 13:35
Derry (9) lassan megkezdi a fonal elvesztését, miközben Donkinék cicáznak vele
Az angol hetedosztályból érkező szombati videó valóban párját ritkító, igazi türhőséget mutat be: miközben a tizenhatoson belül a hazaiak egy labdarúgóját ápolták, a Folkestone csatára egyszerűen beletaposott a vendégek kapusába, miután az cicázni kezdett vele.

Az angol hetedosztályban a Folkestone Invicta–Billericay Town meccsének 75. percében Tom Derry szerette volna megkaparintani a labdát, miközben éppen ápolás zajlott a vendégek tizenhatosán belül. Csakhogy a vezetésre álló látogatók kapusa, Sam Donkin és a védő Matt Johnson nem akarta odaadni Derrynek, ezért elkezdtek vele cicázgatni. Több se kellett a 29 éves korára már – a Folkestone honlapja alapján – 16. klubjában szereplő csatárnak, a harmadik kör után hatalmasat rúgott a kapusba, majd miután az földre esett, kitépte a kezéből a másik labdát, melyet Donkin addig a hóna alatt szorongatott. 

Hogy mekkora szüksége volt rá, azt egyébként jól mutatja, hogy amit Donkintól elvett nemes egyszerűséggel átbikázta a szomszéd irányítószámra... Majd értetlenkedve vette tudomásul, hogy a játékvezető – a partjelzővel való megbeszélés után – azonnali piros lappal kiállította.

A mérkőzést végül a kiállítás pillanatában már 2–0-ra vezető Billericay 3–0-ra megnyerte.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik