Hősies csatában elbukó magyar női csapatok; Megnehezítette a BL-visszavágót a Fradi

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.08.07. 00:11

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

Ha valaki előre ezt jósolja… Női kézilabdázóink öt másodperccel a vége előtt még győzelemre álltak a favorit svédek ellen, női vízilabdázóinkat pedig csak hathatós bírói segítséggel gyűrte le a címvédő Egyesült Államok. A két negyeddöntőről négyoldalas tudósítás, értékelés, statisztikák és vélemények a Nemzeti Sportban.

Itthon a párizsi párbajhősök! Siklósi Gergely, Nagy Dávid, Koch Máté és Andrásfi Tibor a rajongók gyűrűjében, avagy most már a szelfik és az autogramok is aranyat érnek. Képriport és beszámoló egy oldalon.

A Ferencváros úgy kapott ki két góllal a BL-selejtezőben, hogy a dánok 11-est is hibáztak. Csak magát okolhatja a magyar bajnok, amelynek irtózatosan nehéz dolga lesz a visszavágón – a Paks következik, felkészül a Puskás és a Fehérvár, avagy magyar kupanagyüzem a selejtező 3. fordulójában, beszámolók két oldalon.

A párizsi UNESCO-székházban a Nemzeti Sporttal ünnepelt az AIPS. A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség régi ötkarikás motorosokat díjazott, köztük magyar kollégákat is, Szergej Bubka pedig Armand Duplantis káprázatos 625 centis rúdugrócsúcsáról is elmondta a véleményét.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik