Ez a méreg: jó játékkal sem sikerült nyerni; Hajnal Tamás: Elfogadjuk a kritikát

L. PAP ISTVÁNL. PAP ISTVÁN
Vágólapra másolva!
2024.09.10. 23:49

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

Időnként kiválóan játszott, mégsem nyert a válogatott. Marco Rossi együttese teljesen más arcát mutatta, mint Düsseldorfban, a bosnyák kapus bravúrok sorát mutatta be, és a csoportrivális ponttal távozott a Puskás Arénából. De a csapat visszanyerte az önbecsülését, és a közönség is jelezte, hogy kiáll Szoboszlaiék és a szövetségi kapitány mellett. Nemzetek Ligája négy oldalon.

Hajnal Tamás exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak. A bajnok és Európa-liga-főtáblás Ferencváros sportigazgatója Dejan Sztankovics távozásáról, Nagy Ádám ismételt nem megszerzéséről, a környező országok pici rivális klubjainak anyagi lehetőségeiről és Pascal Jansen eddigi munkásságáról éppúgy beszélt Borbola Bencének, mint arról, hogyan sikerült megszerezni a szerb gólkirály Matheus Saldanhát.

Golovin Vlagyimir tudja, hogy Párizsban nüánszok döntöttek. Női kézilabda-válogatottunk szövetségi kapitánya úgy érzi, hogy zárul az olló, és a lányok közelítenek a világelithez, amelynek már egyetlen tagja sem megy ellenünk biztosra. Papp Bálint interjúja.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik