Szoboszlai: gól az 50. Liverpool-meccsen; Szalai Gábor: Előbb a Fradi, aztán a válogatott

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.09.17. 23:59

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

Elkezdődött a labdarúgó Bajnokok Ligája. Szoboszlai Dominik gólja pecsételte meg az AC Milan sorsát, kilencet vágott a Bayern a zágrábi Dinamónak, szenvedett, de nyert a Stuttgart ellen a Real, gálázott a Juventus is. Erling Haaland pedig Cristiano Ronaldo gólcsúcsának nyomába ered – Bajnokok Ligája-tudósítás és beharangozó két oldalon.

Szalai Gábor mihamarabb stabilizálná a helyét a Fradi kezdőjében. A Kecskemétről Lausanne érintésével az Üllői útra kerülő válogatott kerettag védő Svájcban a francia nyelv nem tudásával magyarázta beilleszkedési nehézségeit, a Ferencvárosban viszont kiválóan érzi magát, és előbb a klubban, majd a válogatottban is kiharcolná a helyét. Borbola Bence interjúja.

Kovács Zsófia megcélozza a Los Angeles-i olimpiát is. Minden idők egyik legpechesebb magyar tornásznője Kovács Erikának részletesen elmesélte sérülésektől sújtott elmúlt másfél évét, különös tekintettel a már Párizsban összeszedett újabb sérülésre, amely miatt lemaradt a játékokról. De négy év múlva ott lesz!

Két magyar csapat a főtáblán, egy a selejtezőben. Indul a női kosárlabda Euroliga, és kétoldalas összeállásunkban megmutatjuk, milyen út vezet az immár nem négy, hanem hatos döntőig. Címlapsztori a DVTK-val, a Győrrel és a Szekszárddal.

Rasmus Lauge a felesége miatt költözött haza Dániába. Az Európa-ligából a Fradit óriási hazai KO-val búcsúztató Silkeborg irányítója a veszprémi évekről és az olimpiai mezőnyön átgázoló dán válogatottról is mesélt Szendrei Zoltánnak.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik