Marco Rossi gondban, újabb három kieső; Révész Bulcsú a sztárok között

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.10.07. 23:17

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

 

Újabb három ember pótlásáról kellett gondoskodnia Marco Rossinak. Miután Gulácsi Péter kérte, hogy tekintsenek el a behívásától, Kerkez Milos, Horváth Krisztofer és Loic Nego is sérülésére hivatkozva marad távol a hollandok és a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzéstől. A megoldásról, az újonc Szűcs Kornél nyilatkozatáról és a visszatérő Fiola Attila Szalai Ádámról mondott véleményéről egy oldalon.

A „Fradi-verő” Böde Dániel nem ünnepelte túl a vasárnapi gólját. A Pakssal a címvédő és tabellaelső Ferencvárost 3–1-re legyőző paksiak centere nemcsak azt mesélte el Borbola Bencének, hogy hogyan bírta kezdőként a meccset, hanem a felugrás nélküli fejelés előnyeit és a Ferencváros megverésének pszichológiáját is részletesen kifejtette – OTP Bank Liga-fordulós visszapillantó két oldalon.

Révész Bulcsú profiként húzogatja a sznúker világsztárjainak bajuszát. A magyar csúcstehetség karrierjét egészen kis kora óta végigkövető Fazekas Zoltán rendkívül részletes nagyinterjút és portrét rajzolt az ifjú titánról, akinek legnagyobb eddigi ellenfeleit is részletesen bemutatta.

Az FTC–Dinamo Tbiliszi mérkőzéssel indul a férfi vízilabda Bajnokok Ligája. A friss Szuperkupa-győztes magyar címvédő mellett a mezőnyt és a Vasast (továbbá a hölgyek sorozatát) is bemutató beharangozó oldalt Patai Gergely jegyzi.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: Megfiatalított keret a férfi kézilabda-válogatottnál; egyre szélesebb a női futball korosztályos talapzata; érem nélkül a dzsúdósok junior-vb-jén...

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik