Szoboszlai eldöntötte!; Madaras: Billenjen felénk a mérleg nyelve!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.10.14. 23:40

 

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

Profi munka volt, nyert Bosznia-Hercegovinában a labdarúgó-válogatott. Ezzel szinte biztosan minimum a rájátszást kiharcolja az A-ligában, Hollandiában ráadásul a csoport második helyéért léphet majd pályára. Osztályzatok, értékelések, statisztikák és elemzés két oldalon. További két oldalon pedig a Nemzetek Ligája vasárnapi, hétfői és szerdai játéknapjáról, benne a német–holland csoportmeccs tudósításával.

Komáromi György szép búcsúra készül az U21-es korosztálytól. Szélesi Zoltán válogatottja kedd este Belgiumban játssza utolsó csoportmeccsét, amely ráadásul jó néhány labdarúgónak is az utolsó U21-es mérkőzést jelenti. A tét immár nem a továbbjutás, hanem az önbecsülés.

Madaras Norbert első teljes ciklusát kezdi pólóelnökként. A kétszeres olimpiai bajnok Patai Gergelynek részletesen mesélt a terveiről, így arról, hogy az elmaradó olimpiai érmek ellenére nem vagyunk lemaradásban, de szeretnénk előrelépni, no meg arról is, hogy a szoros meccseken el kell érni, hogy végre a mi javunkra billenjen a mérleg nyelve.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: megelőzhetők-e utánpótláskorban a későbbi sorozatterhelésből fakadó problémák? Kiváló utánpótlás asztaliteniszben és sportlövészetben.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik