Hajnal Tamással erősítené meg keretét a Borussia Dortmund

Vágólapra másolva!
2007.12.13. 15:43
A Kicker című magazin szerint Hajnal Tamást leszerződtetné a Borussia Dortmund együttese. A magyar futballista mellett két csapattársát, Andreas Görlitzet és Maik Franzot is szeződtetné a korábban szebb napokat megélt klub.
Hajnal Tamás már letette névjegyét Németországban
Imago
Hajnal Tamás már letette névjegyét Németországban
Hajnal Tamás már letette névjegyét Németországban
Imago
Hajnal Tamás már letette névjegyét Németországban

Szavazás

Melyik csapat nyeri a német labdarúgó-bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az idei német bajnokság egyik legnagyobb felfedezettje mindenképpen Hajnal Tamás, akinek oroszlánrésze van abban, hogy az újonc Karlsruhe nem a kiesés ellen küzd, hanem esélye van arra, hogy nemzetközi kupára jogosító helyen végezzen.

A Kaiserslauterntől a nyáron igazolt futballista ősszel öt gólt szerzett, és hat gólpasszt adott, nem véletlen, hogy több klub is szeretné a soraiban látni.

A Bochum elleni meccsüket megtekintette Michael Zorc, a Borussia Dortmund sportigazgatója, és az egykori kiváló középpályás három KSC-játékosra volt kíváncsi: Hajnal Tamásra, Maik Franzra és Andreas Görlitzre.

Hajnalnak a szerződésében van egy olyan pont, amely szerint ha 2008 nyarán klubot akar váltani, akkor elmehet egy olyan együtteshez, amely kifizet érte 1,25 millió eurót.

Görlitz és Franz is remekül játszik az ősszel, előbbi korábban a válogatottban is szóhoz jutott, majd súlyos sérülése miatt több mint egy évet kénytelen volt kihagyni. Jelenleg is a Bayern játékosa, a müncheniek azért adták kölcsön Karlsruhéba, hogy némi meccsrutint szerezzen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik