Bayern: Ribéry után Klose is „belerúgott” a távozó Van Gaalba

Vágólapra másolva!
2011.03.22. 14:57
null
Klose (balra) nem kap majd sírógörcsöt Van Gaal távozásakor (Fotó:Action Images)
Címkék
Bár a Bayern München együttesébe nemigen fér be Miroslav Klose, a Kazahsztán elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő német válogatottban várhatóan kezdőként fog játszani. A csatár nem is leplezi, mennyire megviselte e furcsa kettősség, így már nagyon várja, hogy véget érjen az idény, és Louis van Gaal vezetőedző eltűnjön Münchenből.

 

„Nincs mit tennem, azt eszem, amit Van Gaal kifőzött nekem, már lassan hozzászokom, hogy nézőként megyek ki a Bayern meccseire – mondta elkeseredetten Klose, aki a télen még arról beszélt, hogy távozni akar Münchenből, ám most meggondolta magát, és a holland trénert korábban bíráló Franck Ribéryhez csatlakozva örömmel beszélt a szakvezető távozásáról. – Nincs mit tenni, dolgozom tovább, és bár nehéz ezzel együtt élnem, rábízom magam a döntéseire. Többet nem tehetek; érzem, hogy jól végzem a munkám, és abban bízom, hogy jön egy edző, aki ezt értékelni is fogja."

Van Gaal elbocsátásáról már hetekkel ezelőtt döntött a Bayern, amely ebben az évben fennállása során először a bajnokságban, a Német Kupában és az európai porondon is elszenvedett hazai pályán legalább egy vereséget. A holland utódja a hírek szerint a Bayer Leverkusent elhagyni készülő Jupp Heynckes lesz, akit Klose is örömmel látna.

„Heynckes nagyon jó edző, volt szerencsém korábban hét héten át vele dolgozni, és meggyőződhettem róla, milyen nagy szakértő. Ezt mások is így látják, úgyhogy jó lenne együtt dolgozni vele" – mondta Klose, aki az idény elején sérült volt, ám hiába épült fel, Ivica Olic súlyos sérülését követően sem került be a bajor csapatba.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik