Hertha: Dárdai Pál szerint ez a szombat nagyon fontos lesz

Vágólapra másolva!
2015.07.31. 20:12
Dárdai Pál, a Hertha BSC magyar vezetőedzője az olasz Genoa elleni szombati felkészülési mérkőzésen már „bajnoki produkciót” vár labdarúgóitól.

„Nagyon szervezetten játszó, egységes csapatot szeretnék látni szombaton” – idézi a német dpa hírügynökség Dárdai Pált, aki azt is kilátásba helyezte: hiába van szó felkészülési mérkőzésről – konkrétan az utolsóról –, sok futballistája már végig fogja játszani a kilencven percet.

A német hírügynökség beszámolója szerint a pénteki tréningen a berliniek sokat foglalkoztak a letámadással, a labdaszerzéssel, és ha kellett, a magyar edző rendre újra elvégeztette a nem az elképzelései szerint végrehajtott gyakorlatokat.

Mitchell Weiser, Julian Schieber, Tolga Cigerci, Szami Allagui, Anisz Ben-Hatira és Hoszogai Hadzsime sérülés miatt nem játszhat szombaton, viszont az Arany-kupáról visszatérő amerikai John Anthony Brooks minden bizonnyal játéklehetőséghez jut.

Az augusztus 15-i augsburgi bajnoki rajtig még egy Német Kupa-mérkőzés is vár Dárdaiékra: 10-én a második ligás Arminia Bielefeld vendégei lesznek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik