Bayern: Rummenigge egy játékost igazolna még – íme!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.02. 12:00
Karl-Heinz Rummenigge, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München vezérigazgatója az olasz Corriere dello Sportnak adott interjújában megemlítette, hogy ha úgy hozná a sors, egy játékost még szívesen magukhoz csábítanának a nyáron, ő pedig nem más, mint a Juventusban szereplő Paulo Dybala.

„Dybalát szívesen látnám a csapatban. A probléma azonban az, hogy jelenleg nincsenek igazán jó, eladó játékosok a piacon. A kiváló játékosokért is ma már irreális összeget kérnek, ha pedig nem fizeti ki azt a klub, nem kapja meg a futballistát.

Amikor én voltam játékos, normális ár-érték arányok voltak, elérhető áron lehetett játékosokat vásárolni. Manapság a legjobbjait nem adja el sem a Bayern, sem a Juve, sem a Real vagy a Barca” – utalt Rummenigge arra, hogy valószínűleg rengeteg pénzt kérne az argentin támadóért az olasz csapat, így egyelőre nem lenne realitása az átigazolásnak.

Egyébként kifejezetten jó kapcsolatot ápol egymással a Bayern München és a Juventus, 2015-ben Arturo Vidal hagyta ott az olaszokat a németek kedvéért, idén nyáron pedig Kingsley Coman teheti át végleg a székhelyét Münchenbe. Mehdi Benatia jelenleg a Bayern kölcsönjátékosaként futballozik Torinóban.

A 23 éves Dybalának 2020-ig van érvényes szerződése az olasz bajnokkal. Ebben a szezonban 22 bajnoki mérkőzésen nyolc gólja mellett hat asszisztja is van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik