Sallai klubváltásáról nyilatkozott a Freiburg sportigazgatója

Vágólapra másolva!
2024.07.08. 10:38
Egyre több jel utal arra, hogy Sallai Roland tovább áll idén nyáron Freiburgból (Fotó: Getty Images)
Jochen Saier, a német labdarúgó Bundesligában szereplő Freiburg sportigazgatója nem cáfolta, hogy a klub magyar válogatott támadója, Sallai Roland távozhat a breisgaui együttestől – írja a Sky Sport nyomán a Csakfoci.

A Sky Sport német kiadása szerint Jochen Saier nem kívánta kizárni Sallai Roland távozásának lehetőségét. A sportigazgató arról is beszélt, a klub továbbra is erősítéseket tervez a támadósorba – derül ki a Csakfoci szemléjéből.

Amint arról korábban beszámoltunk, a Liga Insider korábban arról írt, a játékos és a klub már megegyezett arról, hogy elérkezett az idő a váltásra. Sallai szerződése egy év múlva jár le Freiburgban, így most még jelentős összegért értékesítheti játékjogát a baden-württembergi alakulat – már csak azért is, mert remek játékkal hívta fel magára a figyelmet a németországi Európa-bajnokságon.

Az említett forrás szerint az 52-szeres magyar válogatott labdarúgó első számú célpontja a Premier League – ezzel együtt jelenleg az olasz élvonalbeli (s a soron következő évadban a Bajnokok Ligájában érdekelt) Bologna, valamint meg nem nevezett spanyol klubok jelezték, hogy igényt tartanak Sallai játékjogára.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik