Kell-e Kaká, lesz-e Kaká?

183462 183462183462 183462
Vágólapra másolva!
2010.12.30. 00:12
Címkék
Talán az egyik legaktuálisabb és legérdekesebb kérdés az Inter házatáján. Leonardo részben a Kaká hadjárat része-e, Moratti mennyire gondolja...

Talán az egyik legaktuálisabb és legérdekesebb kérdés az Inter házatáján. Leonardo részben a Kaká hadjárat része-e, Moratti mennyire gondolja komolyan az Ő megszerzését, nem érzi elég visszaszúrásnak Leonardot a Milannak Ibrahimovicért....egy cikk erejéig a bulvár sajtó erényeit fitogtatjuk.

Valószínű nem lesz, nemet mondani rá viszont elég nehéz lenne. Miért nem lesz? Először is azért mert Kaká nem az a lelketlen, elvtelen zsoldos mint Ibrahimovic. Szóval már a lelki tényezői is ennek a dolognak ingoványosak. Másodrészt Mourinho biztos nem fogja elengedni úgy, hogy ki sem próbálta. Nincs megelégedve a támadóival Kaká viszont elsősorban támadó. Továbbá a különböző emlegetett csere üzleteknek sincs racionális alapja. Milito és Maicon került szóba a Kaká - transzfer részeként. Hülyeség, nem játszhatnak a BL-ben ha a Real-hoz kerülnek most télen. Mourinho egyértelműen a BL-be keres támadót. Mi haszna lenne egy bűn rossz formában lévő Militoban vagy Maiconban úgy, hogy ráadásul a BL-sem léphetnének pályára.

Az sem elhanyagolható tényező, hogy Kaká súlyos sérülésből jön vissza úgy, hogy lassan évek óta nem játszott jól. A csúcson egyértelműen túl van, megérné-e Őt egy vagyonért leszerződtetni mikor lehet már nem fogja tudni megközelíteni sem régi önmagát? De azért továbbra is van akkora nívója, hogy mindenki csak csettintene, ha meglátna saját csapatában a lányos arcú brazilt. Ha racionálisan nézzük Kaká most januárban nem jön. Kivitelezhetetlen, ha az egyik fél nem akar túl sokat engedni, de jelen esetben felesleges is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik