Pacos de Ferreira 1:1 Newcastle United - SHOLA

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 09:07
Tegnap este éppen egy baráti focin vettem részt a kellemes 30 fokos budapesti kánikulában, mialatt kedvenc csapatunk Portugáliában játszotta le...

Tegnap este éppen egy baráti focin vettem részt a kellemes 30 fokos budapesti kánikulában, mialatt kedvenc csapatunk Portugáliában játszotta le harmadik felkészülési mérkőzését. A Motherwell simának tűnő legyőzése és a Rio Ave-től elszenvedett simának tűnő vereség után most a Pacos de Ferreira ellen sikerült egy 1:1-es döntetlent elérni.Pacos de Ferreira ellen sikerült egy 1:1-es döntetlent elérni.

Amint a fotón is látszik egy elég erős kezdő 11-es állt fel a csapat, hiszen az Elliott - Debuchy, S. Taylor, Coloccini, Yanga-Mbiwa - Tioté, Cabaye - Ben Arfa, Sissoko, Sammy Ameobi - Shola Ameobi tizenegy tulajdonképpen csak a kapuban, a bal szélen és az ék pozíciójában lehetne erősebb.

A mérkőzést nem láttam, (csak a Newcastle gólt) így csak a beszámolók alapján írhatnék pár sort, amivel meg az a baj, hogy egyáltalán nem biztos, hogy az adott újságíró úgy látta az eseményeket, mint én.

Egy biztos, Coloccini kapitány kimondottan komolyan vette az összecsapást, és a 37. percben a Pacos gólszerzőjével Caetanoval történt csörtéje után mindketten mehettek zuhanyozni.

A 60. percben jött Shola Ameobi (megint) és Gouffran baloldali beadását előbb a rövid saroknál átvette, majd elemi erővel vágta a jobb felső sarokba.

Végül tehát egy vereséggel és egy döntetlennel sikerült zárni a portugál túrát, és csapat nemsokára visszatér Angliába. Vasárnap 16 órakor már a Blackpool vendégeként lépnek pályára a fiúk.

Ezalatt Dan Gosling állítólag orvosi vizsgálaton vett részt a Chrystal Palace-nál. A 23 éves középpályástól csodát vártunk, de semmit nem mutatott. Igaz, hogy sokat volt sérült, de ennek ellenére nem értek egyet azokkal, akik szerint nem kapta meg a lehetőséget. Két éve, és tavaly egyaránt pályán volt az előszezonban valamint az idény elején (az EL selejtezőkön valamint csoportmeccseken), de semmi emlékezeteset nem tett le az asztalra. Kár érte, de több kellett volna, hogy beférjen a középpályára.

A klub hivatalos oldalán pedig tegnap azt is bejelentették, hogy Shane Feruson a Birmingham City-hez kerül kölcsönbe. Managerük, a Newcastle színeiben több mint 200 meccset játszó Lee Clark már tavasszal is elégedett volt az észak-ír sráccal, így ismételten igényt tartott rá. 2016-ig van szerződése Ferguson-nak, a következő szezonban - még egy év Championship-pel a lábában - már reális esélye lehet a csapatba kerülésre. Ez a transzfer egyébként azt is jelentheti, hogy Haidara és/vagy Dummett nem megy kölcsönbe idén.

Érkező oldalon továbbra sincs senki...

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik