PL 24. forduló: Kellenek a pontok!

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.02.08. 12:02
Címkék
Ma délután 15:00-tól (DigiSport1 élő közvetítés) a Stoke City látogat a St. James' Parkba. Igazi középmezőny-rangadó lesz ez a mérkőzés...

Ma délután 15:00-tól (DigiSport1 élő közvetítés) a Stoke City látogat a St. James' Parkba. Igazi középmezőny-rangadó lesz ez a mérkőzés (már ha van ilyen?), hiszen a a Fazekasok 32 ponttal a 10 helyen tanyáznak, a Newcastle pedig két egységgel és egy hellyel mögöttük.középmezőny-rangadó lesz ez a mérkőzés (már ha van ilyen?), hiszen a a Fazekasok 32 ponttal a 10 helyen tanyáznak, a Newcastle pedig két egységgel és egy hellyel mögöttük.

Az egy dolog tehát, hogy egy győzelemmel helyet is cserélhetnénk velük, de sokkal fontosabb, hogy 4 forduló múlva lesz a tavasznak egy nagyon húzós szakasza, ameddig nem ártana egy pár pontot összeszedni.

Hogy pontosan mire is akarok kilyukadni, azt az alábbi (az nufc.com oldalról kölcsönvett) menetrenddel lehet a legjobban szemléltetni:

Szóval egyértelmű, hogy a Stoke-Palace-Villa trió ellen 7-9 pont kellene (közben egy feltételezhető City buktával), mert utána nagyon durva sorozat következik egészen a 34. fordulóig. A végén papíron könnyebb ellenfelek jönnek, mondjuk kiindulva abból, hogy mennyire kiszámíthatatlan csapatunk van, nem is biztos, hogy érdemes ezen agyalni.

Na de vissza a mai meccsre. Valamikor 14 óra után lesznek meg a hivatalos kezdőcsapatok, így csak egy várható felállással tudok egyelőre szolgálni. Dummett elvileg már a keretben van, ahogyan Obertan is, de azért valószínűleg csak a padra kerülnek oda.

Cissé is bevethető, maximum az előző forduló sikere miatt gondolom, hogy Carver koppra ugyanazt az összeállítást alkalmazza, mint a Hull ellen.

A jobb oldali menüsávban állandóan látható "sérült táblázat" ne tévesszen meg senkit. 2 nap után újra két hét jelent meg Aarons, Ryan Taylor és Siem De Jong neve mellett. Carver a héten elmondta, hogy mindhárom játékos teljes edzésmunkát végez, de nem akarja siettetni a visszatérésüket. Az időtartam valójában azonban csak annyit jelent, hogy jövőhét végén nem lesz PL forduló, így az első csapatban legkorábban 2 hét múlva léphetnek pályára. (A mai és a febr. 11-ei , hétközi meccs a Palace ellen még korai lenne) Taylor a twitter-én osztotta meg, hogy felépült, Siem De Jong már két reserve meccsen pályára lépett, ahogy Aarons is focizott már az elmúlt hetekben, igaz az akadémiai csapatban, mert őt Carver (nevelő célzattal) visszaküldte a korosztályához. Aggodalomra tehát nincs különösebb ok, elvileg február 21-én a Manchester City ellen már csak Steven Taylor és Rob Elliott lehet azon a listán.

Ma délután tehát Stoke meccs, remélem mindenki leadta a tippjét! A chat szoba a SZARKÁK.HU oldalon elérhető, Stream-eket és a fél óra múlva megjelenő kezdőcsapatokat akár oda, akár ide (komment formájában) írjatok bátran!

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik