Profi ökölvívás: Bernard Hopkins elfogadta Jean Pascal kihívását

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 18:31
Augusztus 14-én, sokak meglepetésére sikeresen megvédte a WBC-nél jegyzett profi ökölvívó-világbajnoki címét a kanadai Jean Pascal, a jóval esélyesebbnek tartott Chad Dawson ellenében. A győzelmet követően Pascal természetesen több nagy nevet is kihívott, köztük a legendás Bernard Hopkinst.

Richard Schaefer, a Golden Boy Promotions ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a veterán klasszis örült a kihívásnak, és el is fogadta azt.

„Pascal kihívta Bernard Hopkinst, én pedig beszéltem Bernarddal, aki örömmel vette ezt, és elfogadja a felkérést. Csomó egyeztetésem volt már Pascal ügynökével, Don Majeskivel, és közöltem vele: Bernard készen áll, akarja, és képes is kiállni Pascallal."

„El is utazunk Kanadában, ha kell. Bernard készen áll, hogy ismét megleckéztessen egy ifjoncot. Azt mondják, Jean Pascal a félnehézsúly királya, mivel legyőzte Chad Dawsont, szerintem viszont Hopkins a súlycsoport uralkodója, amit be akar, és be is képes bizonyítani."

Hopkins legutóbb áprilisban, az őt egyszer már legyőző Roy Jones Jr. ellen lépett szorítóba, amikor is egy, a két legendához mérten erősen kritikán aluli mérkőzésen pontozásos győzelmet aratott.

Forrás: www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik