Ökölvívás: Képmutatás lenne doppingteszteket kérni Mosleytól – Roach

Vágólapra másolva!
2010.12.21. 10:16
Címkék
Gyakorlatilag eldőlt, hogy 2011. május 7-én a korábban három súlycsoportban is világbajnoki címet szerző Shane Mosley lesz a jelenleg súlycsoportoktól függetlenül a legjobb bokszolónak tartott Manny Pacquiao ellenfele.

A Fülöp-szigeteki sajtóban több helyütt is megjelent hír szerint Pacquiao trénere, Freddie Roach egy doppingtesztről szóló klauzulát kíván a szerződéshez csatolni, mivel Mosley hivatalosan is hasalt már el hasonló vizsgálatokon. Az edző egy nemrég megjelent nyilatkozatában határozottan cáfolta ezeket a híreszteléseket, hiszen elmondása szerint nem éppen jól venné ki magát, ha pont ők, akik nem vállalták a Mayweather által kért véletlenszerű drogteszteket, jönnének elő ezzel a kéréssel.

„Hazugság, én soha nem mondtam ilyet. Pont mi magunk utasítottuk egyszer vissza ezeket a teszteket, elég képmutató viselkedés lenne tőlünk, ha most ezt kérnénk. Néhány filippínó újság írta le ezeket, de nincs benne igazság. A lehető legtöbb pénzt hozó mérkőzést vállaljuk el, ez lesz a döntő tényező" – mondta Roach.

www.profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik