Boksz: Fury 40 éves öregnek nevezte Vladimir Klicskót

Vágólapra másolva!
2015.07.23. 12:00
Címkék
A veretlen Tyson Fury 40 éves öregnek nevezte Vladimir Klicskót, és kizártnak tartja, hogy az október 24-i düsseldorfi profi ökölvívógálán kikapjon a világbajnoki címeit megvédeni készülő ukrántól.

„Mindig is tudtam, hogy egy nap világbajnok leszek, és ez csak idő kérdése – mondta magabiztosan Fury. – Fel kellett küzdenem magam a kihívói pozícióba, mert tudtam, hogy egy negyvenéves bajnok önszántából nem áll ki egy ilyen tehetséges és veszélyes ellenféllel, mint én. Ki kellett kényszeríteni ezt a lehetőséget. Október 24-én a néhai Emanuel Steward szavai beigazolódnak, aki azt mondta: »Tyson Fury lesz a nehézsúly következő világbajnoka«. Magasabb, nehezebb, erősebb vagyok és nem utolsó sorban tizenhárom évvel fiatalabb, mint Klicsko. Kizárt, hogy kikapjak egy negyvenéves öregtől. Itt az ideje, hogy az övek gazdát cseréljenek, és bár Vladimir erősen kapaszkodik beléjük, azért jövök, hogy kitépjem őket a kezei közül.”Fury. – Fel kellett küzdenem magam a kihívói pozícióba, mert tudtam, hogy egy negyvenéves bajnok önszántából nem áll ki egy ilyen tehetséges és veszélyes ellenféllel, mint én. Ki kellett kényszeríteni ezt a lehetőséget. Október 24-én a néhai Emanuel Steward szavai beigazolódnak, aki azt mondta: »Tyson Fury lesz a nehézsúly következő világbajnoka«. Magasabb, nehezebb, erősebb vagyok és nem utolsó sorban tizenhárom évvel fiatalabb, mint Klicsko. Kizárt, hogy kikapjak egy negyvenéves öregtől. Itt az ideje, hogy az övek gazdát cseréljenek, és bár Vladimir erősen kapaszkodik beléjük, azért jövök, hogy kitépjem őket a kezei közül.”

„Fury nagyon elszántnak tűnik, de elragadja a hév, és olyan dolgokat mond, amiket később megbán. A rekordja magáért beszél, veretlen, tele van önbizalommal, tehát nem lesz könnyű feladat, de én szeretem a kihívásokat!” – válaszolt kimérten Klicsko.

profiboksz.hu

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik