Milan: Berlusconi ismét Kakát akarja a Realból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.05. 12:28
Kaká visszatér! De egyelőre csak az átigazolási piacra és Silvio Berlusconi, az AC Milan elnökének kívánságlistájára.

A Real Madrid 31 esztendős támadója, Kaká olasz lapok értesülései szerint vastaggal szedett név Berlusconi nyári bevásárlólistáján, a lehetséges érkezőkről Massimiliano Allegri vezetőedzővel egyeztettek – miután vasárnap hivatalosan is megegyeztek a közös folytatásról. Berlusconi állítólag arra kérte a szakvezetőt, a 2012–2013-as szezonban favorizált 4-3-3-as játékrendszerről térjen vissza a 4-3-2-1-re, Adriano Galliani sportigazgatót pedig arra, ehhez szerezze vissza a milánói klub korábbi sikerkovácsát, Kakát.miután vasárnap hivatalosan is megegyeztek a közös folytatásról. Berlusconi állítólag arra kérte a szakvezetőt, a 2012–2013-as szezonban favorizált 4-3-3-as játékrendszerről térjen vissza a 4-3-2-1-re, Adriano Galliani sportigazgatót pedig arra, ehhez szerezze vissza a milánói klub korábbi sikerkovácsát, Kakát.

A brazil 2009-ben, hat szezont követően és 67 millió euró ellenében költözött el Milánóból, de finoman szólva sem vált be számára a madridi kaland. Egyetlen idényben sem tudott alapemberré válni a Realnál, képtelen volt visszanyerni aranylabdás formáját, José Mourinho irányítása alatt pedig már-már megalázó mellékszerepre kényszerült. Jelenlegi értékét 16 millió euróra becsülik.

A Milan nem először indítana offenzívát Kaká visszaszerzéséért, legutóbb januárban, de 2012 nyarán is felvetődött a transzfer, az anyagiakról azonban eddig még nem sikerült megegyezni. Érdekes kérdés lehet, hogy mi lesz Kaká sorsa, ha korábbi edzője, a jelenleg a francia PSG együttesét irányító Carlo Ancelotti végül a Real Madrid kispadján köt ki.

Kaká a Milanban hat szezon alatt 270 mérkőzésen 95 gólt szerzett, a Real Madridban négy évadot töltött eddig, és 78 találkozón 21 alkalommal volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik