Serie A: Lanzafaméék július elején állnak a fegyelmi bizottság elé

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.12. 18:06
Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) hivatalos honlapján tudatta, hogy július negyedikén és ötödikén tartja meg fegyelmi meghallgatásait a „calcioscommesse” fogadási botrányban.

A fegyelmi bizottság júliusi ülésein a 2008. május 11-i Bari–Treviso és a 2009. május 23-i Salernitana–Bari mérkőzést vizsgálja. Az előbbi mérkőzéssel kapcsolatban Nicola Belmontét, Massimo Bonannit, Marco Espositót, Massimo Gancit, Jean-Francois Gillet-t, a tavasszal a Bp. Honvédban légióskodó Davide Lanzafamét, illetve Ivan Rajcicot, Vincenzo Santoruvót, Vitangelo Spadavecchiát, Nicola Strambellit és William Pianut vádolják a mérkőzés végeredményének befolyásolásával. Nyolc másik játékost a fegyelmi bizottság a jelentési kötelezettség elmulasztásáért von vizsgálat alá.

A Salernitana–Bari mérkőzéssel kapcsolatban tizenkilenc futballistát (Esposito, Stellini, Santoni, A. Masiello, Lanzafame, Gillet, De Vezze, Guberti, Kutuzov, Parisi, Galasso, Bonomi, Caputo, Colombo, Bianco, Edusei, Fusco, Ganci, D'Angelo) vádoltak meg a mérkőzés befolyásolásával, kettőt pedig jelentési kötelezettség elmulasztásával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik