Roma: „Nem csak a pénz a fontos” – Dybala elmondta, miért utasította vissza a szaúdi klubot

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2024.08.26. 15:45
Dybala egyelőre marad a Romában (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, a Nachót és Pierre-Emerick Aubameyangot is foglalkoztató Al-Kadszia a fizetésről és a szerződés feltételeiről már megegyezett a Roma labdarúgójával, Paulo Dybalával, s az utolsó simításokat végezték a kontraktuson, amikor a 30 éves futballista meggondolta magát és a maradás mellett döntött.

 

Paulo Dybala beismerte, hogy sokáig gondolkozott az Al-Kadszia ajánlatán – ez nem meglepő, a szaúdi klub ugyanis hároméves, 75 millió dolláros szerződést ajánlott a világbajnok támadónak. A Roma futballistája állítólag már össze is csomagolt és a társaktól is elköszönt, amikor hirtelen meggondolta magát – számolt be róla a Football Italia. 

„Mindenki csak a pénzről kérdez, de nekem sok mindent figyelembe kellett vennem: a családom, a feleségem, a város is fontos számomra, valamint az is, hogy visszakerüljek az argentin válogatottba. Harmincéves vagyok, és jól érzem magam annak ellenére, hogy sok kritikát kapok a sérüléseim miatt. Próbálok odafigyelni magamra. Természetesen nem azt mondom, hogy nem gondolkoztam el egy ilyen ajánlaton, de nem csak a pénz a fontos” – nyilatkozta Dybala. 

Dybala maradásának örülhetnek Romában, az idénykezdet viszont aligha csal mosolyt a fővárosi szurkolók arcára – De Rossi csapata két mérkőzésen csupán egy pontot gyűjtött, a Cagliari elleni gól nélküli döntetlen után hazai pályán 2–1-re kikapott vasárnap este az Empolitól. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik