Serie A: a Napoli bármelyik pillanatban bejelentheti Lukaku érkezését – sajtóhír

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.08.24. 13:32
AS Roma v Genoa CFC - Serie A TIM
Úgy tűnik, a Roma után Lukaku a Napolinál is bizonyíthat (Fotó: Getty Images)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli nagyon közel került ahhoz, hogy szerződtesse a Chelsea támadóját, Romelu Lukakut. A világ leghíresebb játékosügynöke, Fabrizio Romano pedig úgy értesült: a két klub és a játékos képviselői már a hivatalos dokumentumokon dolgoznak annak érdekében, hogy minél előbb bejelentsék Lukaku átigazolását.

A BBC értesülései szerint Romelu Lukaku körülbelül 30 millió fontnak megfelelő összegért szerződik a nápolyi együtteshez, ahol együtt dolgozhat majd Antonio Conte vezetőedzővel, aki a leginkább szorgalmazta a játékos szerződtetését. A portál úgy értesült, hogy a klubok bármelyik pillanatban bejelenthetik az átigazolást hivatalosan is, miután a tárgyalásokban az elmúlt órákban áttörés született.

Ezt a verziót erősíti Fabrizio Romano értesülése is: a transzferguru szombaton hivatalos X-oldalán írt arról, hogy a Chelsea és a Napoli, valamint Lukaku képviselői már a hivatalos papírokat készítik elő annak érdekében, hogy minél előbb bejelentsék az átigazolást. Mint írta, a felek között a szóbeli megállapodás száz százalékban megszületett, sőt, az áttörés után Lukaku már Contéval is egyeztetett.

A 31 éves belga támadó Romano szerint hároméves szerződést köt új klubjával.

Lukaku 2021-ben 97.5 millió fontért került újra a Chelsea-hez, de az elmúlt két idényt Olaszországban töltötte kölcsönben, először az Internél, aztán a Románál. A londoni kékekhez történő visszatérése összességében egyértelműen sikertelennek bizonyult, hiszen 2022 óta nem lépett pályára a Premier League-ben szereplő együttesben. De a Chelsea számára azért is jól jön majd Lukaku eladása, mert a felnőttcsapat kerete már több mint 40 fősre duzzadt, miután a nyáron 11 új játékos érkezett a csapathoz – emelte ki a BBC.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik