Inter: Elegem van, túl sok itt az álszent ember - Cassano

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.16. 15:05
Antonio Cassano, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale csatára egy olasz tv-műsorban őszintén értékelte karrierjét, és elmondta: sokkal magasabb pályaívet is befuthatott volna. Hozzátette: mára elege lett a futballból.

„Nagyszerű csapatokban játszottam, de sohasem erőltettem meg magam. Elismerem, az esetek kilencvenkilenc százalékában én hibáztam, de azért mások is segítettek, hogy a rossz utat válasszam. A gyerekeimnek már csak annyit tanácsolok, hogy sohase kezdjenek el futballozni. Elegem van már ebből a sportból, túl sok itt az álszent ember” – mondta Cassano az Italia 1 tv-csatorna Confessione Reporter című műsorában.

A 35-szörös olasz válogatott játékos nyert bajnokságot a Real Madriddal és a Milannal, 2012-ben a döntőig menetelt Olaszországgal az Európa-bajnokságon, de szerinte így sem lehet elégedett karrierjével.

„Egyedül az én hibám, hogy nem vittem többre. Kétszer ennyit is elérhettem volna, de amatőr módon edzettem, és nem adtam bele mindent, mivel azt hittem, önmagában a tehetségemmel mindent elérhetek” – tette hozzá Cassano, aki aztán csapata csütörtöki edzésén kéztörést szenvedett...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik