Bánhidi Bence: Meg voltam ijedve, amikor először megláttam a videókat az ágyakról

Vágólapra másolva!
2024.07.25. 15:06
null
Bánhidi Bence szerint annak ellenére kényelmesek az ágyak az olimpiai faluban, hogy nehezen fordul meg rajta és a lába is lelóg róla (Fotó: Kovács Péter)
Az olimpiai faluban található kartonágyakról és ételekről is beszélt a magyar férfi kézilabda-válogatott beállója, Bánhidi Bence a Nemzeti Sport helyszíni stábjának.

„Ez a második napunk, úgyhogy még egy kicsit próbáljuk felfedezni, hiszen az étterem elég nagy, többféle kínálat van – ismertette az olimpiai faluban található ételeket Bánhidi Bence. – Ma ebédre ázsiait választottunk, az egész jó volt, tegnap vacsorára kis hiányosság volt, este kilenckor nagyon sok sportoló volt és emiatt kicsit kevés volt a kínálat, mire odaértünk a sorban, a tésztához nem volt szósz, de szerintem ezeket a hibákat próbálják orvosolni, mi meg alkalmazkodunk és éhen nem fogunk halni” – húzta alá a magyar válogatott beálló, aki nem tudta összehasonlítani az olimpiát a világbajnokságok körülményeivel.

„Picit meg voltam ijedve, amikor először megláttam a videókat az ágyakról. Összességében a matraccal nincs problémám, elég kemény és én szeretem a kemény matracot. Az, hogy lelóg a lábam… Majdhogynem mindenhol lelóg a lábam, szóval ehhez már hozzászoktam, de otthon speciális matracom van, ami 2.30 méter, arról nem lóg le a lábam. Az ágy talán lehetne egy kicsit szélesebb, azt hiszen, nyolcvan centiméter széles, szóval ha fordulok egyet, azért figyelnem kell magamra, nehogy lezúduljak, de nekem kényelmi szempontból nincs problémám vele” – mesélte Bánhidi Bence, aki a válogatott olimpiai felkészüléséről is beszélt.

„Szerintem mindenki fókuszban van. Egyre inkább közeledik a téthelyzet és szerintem mindenki várja, mert hosszú volt a felkészülés. Nagyon sok szó esett Egyiptomról, egyik legfontosabb ellenfelünkről, de készen állunk. Holnap még lesz egy átmozgató edzésünk, melyen elvégezzük az utolsó simításokat és még van egy konditermi edzésünk, de egyébként szerintem a csapat rendben van” – jegyezte meg a szegedi beálló.

A MAGYAR FÉRFIVÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Bartucz László (MOL Tatabánya KC), Palasics Kristóf (La Rioja Logrono – Spanyolország) – Mikler Roland (OTP Bank-Pick Szeged) tartalék
Jobbszélsők: Imre Bence (THW Kiel – Németország) – Rodríguez Álvarez Pedro (MOL Tatabánya KC) tartalék
Jobbátlövők: Ancsin Gábor (MOL Tatabánya KC), Ilic Zoran (HSV Hamburg – Németország)
Irányítók: Lékai Máté (FTC-Green Collect), Fazekas Gergő (Orlen Wisla Plock – Lengyelország) – Hanusz Egon (SL Benfica – Portugália) tartalék
Beállók: Bánhidi Bence (OTP Bank-Pick Szeged), Rosta Miklós (CS Dinamo Bucuresti – Románia), Sipos Adrián (MT Melsungen – Németország)
Balátlövők: Bodó Richárd (OTP Bank-Pick Szeged), Ligetvári Patrik (Telekom Veszprém), Szita Zoltán (OTP Bank-Pick Szeged)
Balszélsők: Bóka Bendegúz (Balatonfüredi KSE)
Szövetségi kapitány: Chema Rodríguez

A FÉRFI KÉZILABDATORNA 1. FORDULÓJÁNAK PROGRAMJA
JÚLIUS 27., SZOMBAT
A-csoport
09.00: Spanyolország–Szlovénia
14.00: Horvátország–Japán
19.00: Németország–Svédország
B-csoport
11.00: Magyarország–Egyiptom
16.00: Norvégia–Argentína
21.00: Dánia–Franciaország

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik