Párizs 2024: Nadal kihagyta a sorsolás utáni edzését

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.07.25. 17:24
Nadal a keddi edzésén (Fotó: AFP)
Spanyol beszámolók szerint Rafael Nadal kihagyta a csütörtöki edzését az olimpiai tenisztorna sorsolása után. David Ferrer, a spanyol teniszválogatott kapitánya elárulta: a 38 éves klasszisnak fizikailag volt szüksége pihenésre, nincs egészségi problémája.

 

Mint ismert a csütörtöki sorsoláson Fucsovics Mártont kapta ellenfélül Nadal, aki délután egytől edzett volna Alexander Zverevvel, ám végül lemondta a tréninget. A spanyol szövetségi kapitány, David Ferrer szerint Nadal csupán azért hagyta ki az edzést, mert pihenésre volt szüksége, s a tervei szerint folytatja a készülést az olimpiára: pénteken például Carlos Alcarazzal a párosra készül majd. Kettősüket egyébként a spanyol sajtó csak Nadalcarazként emlegeti, és érdekesség egyébként, hogy Nadal és Fucsovics a párosban is összefuthat a második fordulóban. 

Visszatérve Nadal edzéskihagyásához, Ferrer állítja, a 38 éves klasszisnak nincsenek egészségi problémái, ennek ellenére a szerdai tréninget egy kötéssel a jobb combján fejezte be.

Ami pedig Zverevet illeti, ő sem maradt edzőpartner nélkül, honfitársa, Jan-Lennard Struff ugrott be a korábbi világelső helyett.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik