Ötmillió forintot hozott egy sportfogadónak Márton Viviana aranyérme

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.08.12. 14:18
Illusztráció: Szerencsejéték Zrt.
Teljesítette a sportfogadói elvárásokat a magyar csapat azzal, hogy hat arany-, hét ezüst- és hat bronzéremmel zárta a versenyeket, így gyakorlatilag megismételte a tokiói szereplését. A fogadók körében népszerű volt az Olimpia, különösen magyar érdekeltségű csapatsportokra fogadtak sokan – közölte a Szerencsejáték Zrt.

A magyar olimpiai csapat által megszerzett 19 érem beváltotta a fogadói reményeket, ugyanis az „Érmek száma – 18.5” fogadási lehetőség esetében a Tippmixen megtett tippek 95 százaléka várt legalább ennyi dobogós helyezést. Újdonságként az idei olimpián arra is lehetett fogadni, hogy a magyar küldöttség hányadik helyen zár az éremtáblázaton: itt azon fogadók jártak jól, akik arra számítottak, hogy a mieink a 11-15. hely között végeznek, a helyes tippet leadók 1.80-as nyereményszorzónak örülhettek.

Az olimpia alatt a fogadók körében nagy népszerűségnek örvendtek a csapatsportágak magyar érdekeltségű eseményei, ezek közül is kimagaslottak a női-, illetve férfi kézilabda-válogatottunk találkozói. Női csapatunk számára a Svédország elleni, hosszabbításban eldőlő negyeddöntő jelentette a végállomást a tornán, a meccs végkimenetelére érkezett fogadások 27 százaléka döntetlenre tippelt a Tippmixen, és a helyes tippekhez akár 11.50-es nyereményszorzó is társulhatott. A női válogatottal ellentétben a férfiak nem tudtak továbblépni csoportjukból – az erre vonatkozó fogadási lehetőségnél a tippek 58 százaléka bizonyult helyesnek, 1.75-ös nyitó és 1.25-ös záró odds mellett.

Vízilabda-csapataink szereplését is kiemelt érdeklődés övezte az olimpián: férfi válogatottunk a 4., női együttesünk az 5. helyen zárta az ötkarikás játékokat. A férfiak küzdelmét végül Szerbia nyerte – a hosszútávú fogadási lehetőség esetében a tippek alig 1 százaléka számított címvédésre, a fogadói többség Varga Dénesék mellett tette le a voksát.

„Fogadásszervezőként mindig különleges kihívás az Olimpia, hiszen számos olyan sportágra és eseményre kell kínálunk oddsokat, amelyek alapesetben kevésbé kerülnek fókuszba, és a megbízható információkhoz való hozzájutás nehezebb. Idén ráadásul minden korábbi olimpiánál több lehetőségből válogathattak a fogadóink, és nagy hangsúlyt helyeztünk a magyar sportolók szereplésére. – mondta a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási vezetője. Horváth Zoltán hozzátette: „a Tippmixprón elérhető Oddsrakétával például kiemelkedő nyereményszorzót biztosítottunk Milák Kristóf száz méteres pillangóúszásban elért aranyérmére is, ez pedig az egyik legnépszerűbb fogadási lehetőség volt ebben a speciális szegmensben, ráadásul nyertes tippnek is bizonyult. Női és férfi kézi- és vízilabdacsapataink találkozói a várakozásoknak megfelelően rendkívül népszerű fogadási opciónak bizonyultak, és ezeket a mérkőzéseket jellemzően a Szuperodds ajánlatunkkal is kínáltuk. A sportfogadási vezető kiemelte: a nyári Eb és olimpia után indulnak a labdarúgó topligák küzdelmei, zajlanak a nemzetközi kupák selejtezői, nálunk elérhető az NB I és az NB II is, emellett viszont idén először a paralimpiára is kínálunk majd fogadási lehetőséget.”

Kiemelkedő nyereményekben sem volt hiány az olimpia ideje alatt, és a magyar versenyzők népszerűségére jellemző, hogy a nagy meglepetésre tekvondóban aranyérmet szerző Márton Viviana sikerére 100,00-s odds mellett is érkeztek fogadások – többen így 20 ezer forintos tétre nyertek 2 millió forintot a Tippmixen, de még 1000 forintos tétre is 100 ezer forintos nyereményt jelentett a 18 éves magyar sportoló győzelme.

Az a fővárosi fogadó is bízott Márton Viviana sikerében, aki 8500 forintos tét mellett több mint 3,8 millió forintos nyereményt jegyzett 4/9-es kombinációs tippsorával, mindezt úgy, hogy kötéstiltások és két hibás tipp is belefért számára a többmilliós nyeremény eléréséhez. Ráadásul ugyanezt a tippsort még 3/9-es kombinációban is játékba küldte, 7000 forintos téttel, közel 1.2 millió forinttal tovább növelve a nyereményét.

Egy hévizgyörki tippmixelőnek pedig egy 5/7-es kombinációs tippsor jelentett összesen több mint 15.5 milliós nyereményt. Hússzor is játékba küldte olimpiai eseményekre építő szelvényét, egyenként 420 forintos téttel – és végül hússzor 776833 forintos nyereményt ünnepelhetett.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik