Kulcsemberek dőltek ki a Kaposvár férfi röplabdacsapatából a BL-selejtező előtt

MTI/B. D. K.MTI/B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.09.24. 14:43
A Kaposvár a szlovéniai felkészülési tornán a második lett (Fotó: kaposvarvolley.hu)
Több kulcsemberére sem számíthat Slobodan Prakljacic, a Fino Kaposvár férfi röplabdázóinak vezetőedzője, akinek csapata szerdán játssza a Bajnokok Ligája-selejtező visszavágóját az osztrák Hypo Tirol Innsbruck otthonában.

A somogyiak a klubhonlap szerint múlt hétvégén Szlovéniában felkészülési tornán léptek pályára, ám mindössze kilenc játékossal tudtak elutazni Novo Mestóba.

„Hubicska Patrik, illetve orosz centerünk, Sztyepan Novoszelov is megbetegedett, így nem utazott el Szlovéniába. Ők ketten szerdán az Innsbruck elleni párharc visszavágóján sem tudnak majd pályára lépni” – mondta Demeter András másodedző.

A BL-selejtező első fordulójának első meccsén, múlt szerdán a kaposváriak odahaza kaptak ki 3:0-ra az osztrák bajnoktól, így teljes kerettel is kifejezetten nehéznek ígérkezett volna számukra a szerdán 18 órakor kezdődő visszavágó.

Az első mérkőzésen Hubicska és Novoszelov is kezdő volt, előbbi végigjátszotta az összecsapást.

A 20 csapatos főtáblára kerüléshez három párharcot kellene sikerrel venni a BL-ben, de a vesztes sem búcsúzik Európától, ugyanis a CEV-kupába kerül át, ahol a 64 között egy másik első fordulós BL-párharc vesztesével, az északmacedón VC Sztrumicával vagy a görög Olimpiakosszal találkozik október második és harmadik hetében.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik