Spanyolország: Roby Carlos Madridban maradna

Vágólapra másolva!
2006.01.07. 17:24
Címkék
Roberto Carlos, a Real Madrid labdarúgócsapatának brazil védője (képünkön) kijelentette: nem hagyja el a királyi gárdát addig, amíg nem sikerül egy újabb trófeát nyernie együttesével. A világbajnok futballista erről egy mai sajtótájékoztatón beszélt.

"Nem foglalkozom azzal, hogy más klubok megkeresnek-e az ajánlataikkal vagy sem – idézte a Reuters brit hírügynökség Roby Carlost. – Boldog vagyok Madridban és boldog vagyok Spanyolországban."

"Ha kapok egy ilyen ajánlatot, megnézem, kik azok, akik megkerestek, de ezt most nem a megfelelő időpont, mert most keményen kell dolgoznunk, hogy versenyben maradjunk. Van még öt hónapom hozzásegíteni a klubot ahhoz, hogy nyerjen valamit."

"Nem megyek el innen anélkül, hogy ne szerezzünk valamilyen trófeát – folytatta a világklasszis játékos. – Ha tudok, a következő szezonban is itt maradok, és megpróbálom tovább írni a Real Madrid klubtörténetét."

Roberto Carlos 1996-ban az olasz Internazionalétól érkezett a Bernabéu-stadionba, és az utóbbi tíz idényben bal oldali védőként stabil tagja volt a királyi gárda kezdőcsapatának. A Real Madriddal a brazil három bajnoki címet és három Bajnokok Ligája-győzelmet szerzett.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik