Ronaldinho nagyon közel került ahhoz, hogy Milánóba szerződjön

Vágólapra másolva!
2008.07.04. 00:11
Az elmúlt idényben a Frank Rijkaard vezetőedző irányítása alatt álló FC Barcelonában nem sok sót evett meg a világklasszis Ronaldinho, már amikor éppen egészséges volt. Ráadásul korábban a klubelnök Joan Laporta úgy nyilatkozott, a brazilnak új kihívások kellenek, amit esetleg egy másik klubnál kereshet. Úgy fest, ebből valóság lehet: az AC Milan közel áll a szerződtetéséhez.

A brazil klasszis szerződése ugyan még két évig érvényes, de a katalán klub vezetősége jó pénzért hajlandó megválni Ronaldinhótól, és a dolgok jelenlegi állása szerint az AC Milan pedig hajlik arra, hogy fizessen érte.

A játékos bátyja – aki egyben a menedzsere is – az olasz Telelombardiának úgy nyilatkozott, hogy „90 százalék az esélye, hogy Ronaldinho csatlakozik az AC Milanhoz.”

„Valóban, szeretne a Milanhoz igazolni. Ezen dolgozunk nagy erőkkel, és a tárgyalások jó irányban haladnak. Minden készen áll az átigazolásra” – közölte Roberto de Assis.

Ronaldinhóért a Milan mellett a Chelsea is bejelentkezett korábban – a játékos elmondta, nagyon szeretne újra Luiz Felipe Scolari keze alatt dolgozni. A londoni kékek előtt még a manchesteri kékek is jelezték, érdekelné őket Ronaldinho megszerzésének gondolata, ám a City nem vonzza a brazilt.

Ronaldinho testvérének magabiztosságát ugyan némileg csökkenti a tény, miszerint a Milan elnöke kijelentette: a lombard klub „nem robbant bankot a brazil megszerzéséért”. Ezt támasztja alá az a tény is, miszerint kölcsönbe érkezne Milánóba a támadó.

Ugyanakkor az is a maradék tíz százalékot erősíti, hogy állítólag „Ronnie” nincs megfelelő fizikai állapotban – vagyis, hogy kicsit meghízott.

Egy dolog viszont biztosnak tűnik: a már említett Telelombardia szerint vasárnapig eldől a brazil sorsa, legalábbis az, hogy az AC Milanhoz igazol-e…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik