Barcelona: Xavi elfogadja, ha mellőzik

Vágólapra másolva!
2014.02.27. 19:51
A Barcelona labdarúgócsapatának középpályásával, Xavi Hernándezzel ebben a szezonban már többször előfordult, hogy nem került be a katalánok meccskeretébe. A legutóbbi, Real Sociedad elleni vesztes mérkőzés előtt is így történt, és a Marcának nyilatkozva a középpályás elismerte, hogy nem maradéktalanul elégedett a helyzetével.

„Nagyon zavar, ha nincs esélyem a játékra, de mindig tiszteletben tartom az edző döntését. Mindig ő mondja ki a végső szót. Elég iskolázott vagyok ahhoz, hogy tudjam, nem bírálhatom felül a szakvezetői döntést. A Barcánál mindannyian tudjuk, hogy egyik játékos sem helyezheti magát az edző fölé” – mondta a katalánokhoz 2016-ig elköteleződött 34 éves futballista.

A csapatkapitány-helyettes ennek ellenére hamarosan akár előre is léphet a rangsorban, ugyanis Carles Puyol a hírek szerint az idény végén távozhat a klubtól, igaz, Xavinak – legalábbis nyilatkozata szerint – nincs tudomása.

„Puyolnak még szerződése van, nekem vagy a többieknek még nem mondott semmit sem. Nyugodtnak tűnik, mint mindig. Ő a csapatkapitányunk, a vezérünk és még egy szót sem szólt a távozásáról” – mondta a csapattársról Xavi.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik