Barca: Van Persie és Agüero is kiszemelt - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.08. 16:34
A barcelonai Sport sportnapilap mai cikkében a Barcelona labdarúgócsapatának nyári erősítései tervei elé ment, és arra a megállapításra jutott, hogy négy poszton is várható új ember érkezése. A veretesebb neveket a csatárok között találjuk: a korábban már leközölt Thomas Müller mellett megemlítik Sergio Agüerót, illetve Robin van Persie-t.

 

A kapusposzt lefutottnak tűnik, a távozó Víctor Valdés helyére Marc-André ter Stegen érkezik a Borussia Mönchengladbachtól.

Amennyiben távozik Dani Alves, akkor jobbhátvédet is kell szerződtetniük a katalánoknak, a posztra két jelöltje van a lapnak: Camilo Zuniga (Napoli) és Juan Cuadrado (Fiorentina).

A belső védők közül Carles Puyol távozása biztos, Javier Mascheranóé kérdéses, de a posztra egyébként is évek óta vadásznak megfelelő szintű futballistát a Barcelonánál, eddig hiába. A lehetséges érkezők között David Luizt (Chelsea), Mats Hummelst (Dortmund) és Eliaquim Mangalát (Porto) említik.

A középpályássorba Artuo Vidal (Juventus) jelenthet erősítést, ott Alex Song távozása valószínűsíthető, a támadósorból pedig Pedro vagy Alexis Sánchez válthat klubot. Ebben az esetben neves csatár lehet az új beszálló, a lap megerősíti Thomas Müller, valamint bedobja Sergio Agüero (Manchester City) és Robin van Persie (Manchester United) nevét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik