Real: Nem hallottam, hogy Ikert kifütyülték volna - Pepe

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.13. 23:28
Csalódottan nyilatkozott az Atlético Madridtól elszenvedett 2–1-es hazai vereséget követően a Real Madrid portugál labdarúgója, Pepe. A védő szerint a koncentráció hiányzott belőlük a kapott góloknál, és a szurkolók megértését, még nagyobb támogatását kérte.

„Dolgozunk kell tovább, ez tiszta sor, mert a védekezésben nem koncentrálunk eléggé, különösen a rögzített helyzetekből érkező labdáknál. Már több hasonlóra volt példa a közelmúltban – nyilatkozott önkritikusan Pepe. – Sajnos nem tudtunk győzni, most már ezzel a meccsel nem tudunk mit kezdeni, fel kell készüljünk a következőre. Kérném a szurkolóink támogatását, biztatását, most olyan nagy szükségünk van rá, mint korábban még talán soha. Harcolnunk, küzdenünk kell a bajnokságban, méghozzá közösen, mert nem ígérkezik könnyű menetnek, ha ismét bajnokok akarunk lenni."Pepe. – Sajnos nem tudtunk győzni, most már ezzel a meccsel nem tudunk mit kezdeni, fel kell készüljünk a következőre. Kérném a szurkolóink támogatását, biztatását, most olyan nagy szükségünk van rá, mint korábban még talán soha. Harcolnunk, küzdenünk kell a bajnokságban, méghozzá közösen, mert nem ígérkezik könnyű menetnek, ha ismét bajnokok akarunk lenni."

A védőtől megkérdezték, hogy mi a véleménye a Real-idol, Iker Casillas kifütyüléséről. „Nem hallottam, hogy kifütyülték volna. De a szurkolóknak mindig igazuk van" – hangzott a válasz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik