Barcelona: titkos hívás - mit akart Pep Guardiola Messitől?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.18. 15:02
null
Nem titok a titok, Guardiola felhívta Messit? (Fotó: Reuters, archív)
Sajtóhírek szerint Pep Guardiola, a Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője felhívta telefonon Lionel Messit, akit megkért, próbáljon lehiggadni.

Lionel Messi és a Barcelona közös jövője rengeteg kérdőjelet rejt. Az argentint, akit Európa összes topcsapatával összeboronáltak már, nyilatkozott így is, úgy is. Egyszer azt mondja, esze ágában sincs távozni, máskor meg azt, hogy nem tudja, mit hoz a jövő.

A pletykáknak nehezen hiszünk, de továbbra is gyanús a Messi és edzője, Luis Enrique körül kialakult állóháború.

A goal.com most újabb részleteket közölt az ügyben. A nemzetközi internetes sportportál állítása szerint Lionel Messit ezúttal korábbi vezetőedzője, a jelenleg Münchenben dolgozó Pep Guardiola hívta fel, és megpróbálta az argentint meggyőzni a maradásról.

Állítólag a spanyol tréner a telefonon keresztül próbált Messi lelkére hatni, akit megkért, tisztelje a Barcelonát, a drukkereket, valamint a vezetőséget, és próbáljon lehiggadni, az ő jövője a gránátvörös-kékeknél van.

Természetesen a titkos telefonhívásról hivatalos részletek nem láttak napvilágot, de a goal.com-nál állítják, Messinek jólesett korábbi főnöke megerősítése, és egyelőre letett arról, hogy új csapat után nézzen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik